Special guest: Glen Hansard

Eddie Vedder plant in mei en juni een reeks Europese concerten. Hij trapt zijn Europese tournee af op 29 mei in Amsterdam en houdt op 19 juni halt in de Lotto Arena. Hij zal op zijn nieuwe tour worden vergezeld door special guest Glen Hansard.

Eddie Vedder is vooral bekend om zijn carrière bij Pearl Jam, waar hij sinds 1990 frontman is. Zijn solodebuut dateert van 2007 en was meteen een inslaand succes. Met zijn soundtrackalbum voor de film ‘Into The Wild’ won Vedder een Golden Globe voor het nummer ‘Guaranteed’. Opvolger ‘Ukulele Songs’ (2012) was dan weer goed voor een Grammy-nominatie voor Best Folk Album. Op 7 april wordt Eddie Vedder als lid van Pearl Jam geïntroduceerd in de Rock and Roll Hall of Fame. 

Kaarten kosten 60, 80, 100 en 130 euro.

----

Verboden Voorwerpen

Door de recente gebeurtenissen en verhoogde waakzaamheid, vragen we u om rekening te houden met onderstaande, zodat iedereen tijdig en op een veilige manier toegang krijgt tot de concertzaal:

  • Rugzakken, grote handtassen of zakken zijn niet toegestaan. Enkel handtassen en clutches niet groter dan 11.40 cm x 16.50 cm worden toegelaten.
  • Voor u de concertzaal betreedt, zal er een grondige fouillering met metaaldetectoren worden uitgevoerd. Broek- en jaszakken etc. dienen volledig leeggemaakt en nagekeken te worden tijdens dit proces.
  • We raden aan om jassen en extra kledinglagen te beperken.

Wegens de intieme aard van Eddie Vedder’s solo optreden, mogen de volgende voorwerpen niet gebruikt worden tijdens het concert:

  • GSM’s, iPad’s, tablets of dergelijke toestellen, ook niet voor het nemen van foto’s en/of video’s.
  • GoPro-apparaten en GoPro-sticks zijn in geen geval en op geen enkel moment toegelaten.

We vragen u om hiermee rekening te houden ter bevordering van ieders concertervaring. Het voortdurende gebruik van bovenstaande voorwerpen zorgt voor afleiding en frustratie bij zowel het publiek als de artiest.

Dit evenement is afgelopen


Deel:

Timing


18:30 deuren en zaaldeuren open
20:00 Glen Hansard
21:15 Eddie Vedder
23:30 verwacht einde
(onder voorbehoud)