Belangrijk bericht voor ticketbestellers: door een wijziging bij Tele Ticket Service worden tickets voor evenementen die plaatsvinden na juli 2016 pas een viertal weken voor het evenement verzonden!

Sir Elton John en zijn band trekken eropuit met de nieuwe internationale Wonderful Crazy Night Tour. Op zaterdag 19 november houdt deze halt in de Lotto Arena.

Eltons indrukwekkende, bijna 50-jarige carrière werd recent nog bekroond met de allereerste BRITs Icon Award die ooit werd uitgereikt. Deze prestigieuze prijs is bedoeld voor de grootsten der aarde, artiesten die met hun schrijftalent, opnames en optredens een blijvende impact hebben op de Britse cultuur. Een mooie erkenning voor Elton John, maar natuurlijk niet de eerste en zeker ook niet de laatste. De flamboyante zanger mocht al zoveel prijzen in ontvangst nemen, waaronder verschillende Grammy’s, Brit Awards en zelfs een Oscar, dat we simpelweg de tel zijn kwijtgeraakt. Hij bezit dan ook een onbegrensd talent en kent als geen ander het magische recept om zijn publiek in vervoering te brengen. Met 250 miljoen verkochte platen wereldwijd is hij ook één van de best verkopende soloartiesten aller tijden en hij is dankzij ‘Candle In The Wind’ houder van het record voor de meest verkochte single ooit.

Met ‘Wonderful Crazy Night’ heeft Sir Elton John alweer een nieuwe langspeler klaar (release 5 februari). Tijdens zijn wereldwijde tournee stelt hij het nieuwe werk live voor aan zijn vele fans. En hij komt niet alleen. Met Nigel Olsson op de drums, Davey Johnstone aan de gitaar, Matt Bissonette op de basgitaar, John Mahon voor percussie en Kim Bullard aan het keyboard heeft hij een complete band bij zich. Elton en zijn band brengen naast nieuw werk ook de meest iconische hits tot leven op het podium, zoals ‘Your Song’, ‘Daniel’, ‘Circle Of Life’, ‘Tiny Dancer’ en ‘Don’t Let The Sun Go Down On Me’.

Tickets kosten 65, 85, 95 en 125 euro.

Important message for ticket buyers: Delayed transfer

For the majority of events taking place after July 2016 (consult the info page of the event for more details) Tele Ticket Service will send the tickets at the earliest 4 weeks before the event. The main reason for this measure is the fight against ticketing fraud and the black market. By delivering the tickets only 4 weeks before the event, resale at extremely high prices on the black market is being impeded.

Resale of tickets at exorbitant prices is illegal in Belgium. Facilitation hereof via a website is prosecutable. Any person offering excessively purchased ticket for resale via these concerned websites risks to be prosecuted in court.

Tele Ticket Service thanks you for your comprehension.


Deel: