Opgelet! Het dagticket voor woensdag 19 oktober is ook geldig voor de wedstrijden 's avonds! 

De European Open (15 – 23 oktober 2016) is een gloed nieuw tennis toernooi dat plaatsvindt in de Lotto Arena in Antwerpen. Deel uitmakend van de ATP World Tour, zal de European Open enkele van de beste tennisspelers van de wereld en van België samenbrengen, alsook enkele aanstormende talenten uit de tennissport de kans geven om te spelen. 

De aankondinging van David Goffin, 13de op de wereldranglijst, is een kans voor het Belgische publiek om hun nationale ster thuis te zien spelen. Naast Goffin, zullen enkele top-15 spelers voor het tennisspektakel zorgen. Onder anderen de Spanjaard David Ferrer, de nummer 9 van de wereld, houder van 26 ATP-titels en finalist van Roland Garros in 2013. Eveneens op het programma: de Fransman Richard Gasquet, 12de op de wereldranglijst en voormalig nummer 1 in het juniorenklassement.

De European Open (prijzengeld, 566.525 euro) maakt deel uit van de ATP 250 Series. Uit de kwalificatietabel zullen zich vier finalisten kwalificeren voor de hoofdtabel met 28 spelers. Het dubbelspel zal gelijkaardig verlopen met een tabel van 16 duo’s.

Het eerste ATP toernooi in België in 18 jaar is een niet te missen kans! 


Deel:

ZAALPLAN