Het indoormuziekfestival Extrema Noir komt op 3 december met zijn underground elektronische muziek naar Hasselt. In een spannende en intieme clubsetting wil Extrema Noir alleen maar pure kwaliteitsmuziek brengen. Daarom zijn de organisatoren zeer selectief bij het samenstellen van de line-up. Ze kiezen alleen die artiesten en producers van wie ze denken dat ze geschikt zijn voor het concept, ongeacht hun bekendheid bij het publiek. Het resultaat is dat alleen echte muziekliefhebbers naar het festival afzakken, fans die een passie hebben voor techno en elektronische muziek in het algemeen, maar die niet tevreden zijn met wat ze horen op de radio of in de meeste clubs.

Extrema Noir bestrijkt 3 indoor areas, waar 20 internationale producers en ook lokale talenten hun muziek brengen. Op het programma: koude technobeats, warme deephouse en melodische tech house. Het wordt een echt festival met chill out area’s, foodstands, creatieve animatie en een ondeugende afterparty in de Labyrinth Club juist om de hoek!

De capaciteit is beperkt tot 5.000 bezoekers, daarom is snel wezen voor kaarten de boodschap want de vorige zomereditie lokte niet minder dan 40.000 bezoekers!

VIP tickets bieden toegang tot de VIP Parking dicht bij de zaal, toegang tot het VIP Deck naast de DJ booth. bottle service en finger food.

Line up alphabetically

ABDULLA RASHIM - ABSURD live - ALEX NIGGEMANN - AMELIE LENS
DARIUS SYROSSIAN - DKA live - EMANUEL SATIE - FABIO FLORIDO
FUR COAT - GARY BECK – KAISERR - KAPIBARA - MARCEL FENGLER
MAXIM LANY - MIHALIS SAFRAS – NOIR - PATRICE BAUMEL
RAW DISTRICT - SECONDCITY Live - TOFKE
UGUR YURT - UNCLESAND

KOOP TICKETS

Deel:

EXTRA INFORMATIE


Officiƫle website:

http://extremanoir.be