Florian Silbereisen presenteert:
DAS GROSSE SCHLAGERFEST 2017 met KLUBBB3 – DIE PARTY DES JAHRES

Ben je er klaar voor?!

Een schlagerfeest zoals dit heb je nog nooit eerder meegemaakt! Florian Silbereisen viert zijn liefde voor schlagermuziek met de grootste live tournee die hij ooit heeft gedaan: “Das Grosse Schlagerfest – Die Party des Jahres!”

Florian nodigt iedereen uit op de beste schlagerparty van het jaar, met de allerbeste schlagerhits. Het wordt een show vol grote sterren uit het genre, sensationele dansers en leuke verrassingen. En met voor het eerst live op tour: KLUBBB3! Florian Silbereisen, Christoff en Jan Smit zijn samen de meest succesvolle nieuwe schlager-act van het afgelopen jaar, en zullen ongetwijfeld alle arena’s en zalen naar hun hand weten te zetten.

Rondom de catwalk – direct aan het podium! – zijn een aantal staanplaatsen te koop voor wie het Schlagerfest echt vanop de eerste rij wil meemaken en graag de polonaise wil inzetten. Opgelet, plaatsen in deze VIP Party Zone zijn beperkt!

Onder het motto “Jetzt geht’s richtig los!” is meezingen en feesten tijdens deze fantastische show niet alleen gewenst, maar een absolute must!

florian silbereisen zaalplan

Dit evenement is afgelopen


Deel:

Timing


19:00 deuren open
19:15 zaal open
20:00 aanvang show
21:15 pauze
21:40 deel 2
23:15 verwacht einde
(onder voorbehoud)

timing - Party Zone

18.30 deuren open
19:00 aanvang minishow (tot 19.15 uur)
20:00 aanvang show
21:15 pauze
21:40 deel 2
23:15 verwacht einde
(onder voorbehoud)

EXTRA INFORMATIE


Officiële website:

floriansilbereisen.com