Begin al maar te zoeken naar een kleurrijke outfit, want die ga je zeker nodig hebben op zaterdag 19 november 2016 in de Ethias Arena in Hasselt! De Romeo’s zijn dan opnieuw de gastheren van dienst, op de 7de editie van Het Zingpaleis. Het wordt zonder meer het heetste ambiancefeest van het jaar, want De Romeo’s hebben gekozen voor het thema ‘Tropical’ als uithangbord voor hun feestje.

Al 6 jaar op rij is Het Zingpaleis één van de meest kleurrijke feestjes. De concertbezoekers en notoire fuifbeesten geven telkens massaal een positief gevolg aan de oproep om met kledij in aangepaste kleur op te dagen. Voor de nieuwe editie van Het Zingpaleis, op 19 november 2016, stappen De Romeo’s af van één welbepaalde kleur, maar gaan ze resoluut voor een volledige thema-editie: Tropical!

“Toegegeven: wij zijn allemaal heel warme mensen. We houden van de zon en vooral van de zuiderse sfeer. Vandaar ook het idee om in 2016 te gaan voor het ‘heetste’ Zingpaleis ooit”, zegt Gunther Levi enthousiast.

Voor een concrete invulling van Het Zingpaleis Tropical is het nog net iets te vroeg, maar net als Gunther heeft Chris Van Tongelen ook al een beeld van hoe het eruit moet gaan zien. “Muzikaal is het duidelijk dat we een aantal liedjes in andere, tropische jasjes gaan stoppen. We gaan werken met extra percussie en we gaan nummers spelen die we voorheen nog nooit gespeeld hebben, maar die wel passen bij het thema. De integratie van salsa- en sambadanseressen is zeker een goede suggestie, waar wij uiteraard al aan gedacht hebben natuurlijk en niet anders kunnen dan daar ethousiast over zijn”, grapt Chris.

“Het mooie aan het thema Tropical is dat wij ons helemaal kunnen laten gaan qua muzikale invulling en gastartiesten, én natuurlijk dat de mensen zich volledig kunnen ‘smijten’ qua outfit. Voor de mannen kan dat bijvoorbeeld een typisch Hawaii-hemdje zijn en de vrouwen kunnen dan ‘assorti’ komen in van die strooien rokjes bijvoorbeeld”, zegt Davy Gilles lachend.


Deel: