Tiende editie

Ward, Zippora, Ice MC, DJ Peter Project, Pat Krimson, 2 Fabiola & Friends, Vengaboys, en het legendarische Cherry Moon komen op 8 april naar Ethias Arena Hasselt

Ook al zingen de legendarische Vengaboys ‘We’re going to Ibiza’, op zaterdag 8 april komen de originele Bengaboys (zo spreekt u dat uit) Kim, Dennis, Robin en cowboy Donny naar Hasselt, voor een vette ‘We Like To Party!’, met veel ‘Boom, Boom, Boom, Boom!!’, ‘Up and down’. 

Wie ook niet mag ontbreken op de 10de editie van I love the 90’s is Zonhovenaar Pat Krimson. “Ik besta dankzij de jaren negentig, maar het verjongde publiek zorgt ervoor dat Patje hip en cool blijft. Ik merk dat aan de reacties. Die jonge gasten volgen mij en pas op; die zijn ook mee met wat ik nu aan het maken ben hé!”

Praten we over muziek van de jaren negentig, dan komen we uiteraard uit bij de Eurodance. “Het is een smeltkroes van verschillende stijlen; House, Pop, New Beat, Disco, Freestyle, Hiphop en in een latere fase is er ook nog Trance aan toegevoegd,” zegt dj Ward, die straks voor de 10de keer resident-dj én Master of Ceremony is.

Ook op het podium krijgt het Eurodance-verhaal een verlengstuk; Ice Mc brengt ‘Think About The Way’ en ‘It’s A Rainy Day’ mee. De bloedmooie Zippora komt langs met ‘Lotus Eater’, een hit die ze scoorde einde jaren negentig. En wat gedacht van dj Peter Project, die een nummer één hit scoorden met ‘2 New York’. Ook zij zijn in Hasselt van de partij. 

Voor wie uitging in de jaren negentig, was de Lokerse discotheek Cherry Moon het absolute walhalla. Je moet de Cherry Moon Trax niet shazammen om ze te herkennen; een paar seconden zijn voldoende om je terug te brengen naar het onvergetelijke house-tijdperk. Op ‘I love the 90’s - The Party’ komt die legendarische sfeer opnieuw tot leven. 

Met deze zeven sterke namen is de affiche bijna compleet, want ‘I love the 90’s – The party’ heeft nog één straffe naam - de headliner – in petto. Die wordt binnenkort bekend gemaakt. Fans mogen zich verwachten aan een grote naam, die nog nooit eerder te zien was in België.

Mis de 10de editie van de allerbeste 90s party van het jaar niet. Reserveer nu je plaatsen!

Kaarten kosten 38,50 euro.
Er is voorlopig 1 VIP-arrangement beschikbaar: VIP Gold à 90 euro.
Vanaf 20 personen zijn er ook groepskortingen voorzien en betaal je slechts 36 euro per ticket. Groepen vanaf 50 personen betalen 34,50 euro per ticket.

Meer info? Mail naar groepen@benelive.eu

Packages


EXTRA INFORMATIE


Officiƫle website:

www.ilovethe90s.be