Van 26 tot 30 december wordt de Nekkerhal in Mechelen opnieuw omgetoverd in een heus paardenpaleis. Jumping Mechelen is en blijft het Mekka van de paardensport.
 
Met de FEI Wereldbekers Jumping en Vierspan, de World Dressage Masters, CSI2*, CSIU25 en tal van nationale en regionale wedstrijden tekent het organisatiecomité opnieuw voor een zeer gevarieerd programma van zeer hoog niveau en krijgen onze paardenliefhebbers topsport van de bovenste plank aangeboden.

En er is nog meer ...  de 36ste editie van Jumping Mechelen opent met de Grote Kids Day Show.

Kers op de taart is de "Grote Kids Day Show", een ruim twee uur durend spektakel met o.a. adembenemende ponyraces, swing en dansact van de Mechelse Dansstudio "2STEPS".

Bewonder de Franse paardenfluisteraar Gonzales en ga uit de bol tijdens de spetterende optredens van Prinsessia en de Ghost Rockers. De "Grote Kids Day Show" gaat door op de hoofdpiste van 14.45 tot 16.45.

Foto en Signeersessies met Prinsessia en de Ghost Rockers. Deze toppers kun je bovendien live ontmoeten tijdens de "foto-en signeersessies" welke doorgaan van 13.15 tot 14.00 uur en van 17.00 tot 17.45 uur.
 
Dowload hier het volledig programma en de vraagprogramma's in pdf-formaat.
 
Parking Planckendael:  8 euro met gratis shuttlevervoer naar de Nekkerhal (heen en terug)


Deel: