Er zijn opnieuw enkele tickets en VIP-tickets voor dit concert beschikbaar! Reageer snel!

 

KLIK OP ‘KOOP TICKETS’ VOOR DE WACHTLIJST

Belangrijk bericht voor ticketbestellers: je tickets zullen pas een viertal weken voor de concerten worden verzonden!

Nu zijn album in meer dan 100 landen op nummer 1 staat, zijn singles stuk voor stuk de hitlijsten aanvoeren en zijn Noord-Amerikaanse tournee in geen tijd uitverkoopt, kondigt wereldster Justin Bieber de Europese data aan voor zijn PURPOSE WORLD TOUR, die in september 2016 in Berlijn van start gaat. Op woensdag 5 en donderdag 6 oktober 2016 keert Bieber terug naar België.

Nooit eerder nam de hype rond Biebers recente werk zulke proporties aan als vandaag, en het ziet er niet naar uit dat het hoogtepunt al is bereikt. In meer dan 100 landen kwam zijn album de hitlijsten binnen op nummer één, goed voor de ene na de andere nummer 1-hit. Hij verbreekt wereldwijd alle records met zijn nieuwste album ‘Purpose’ (nu al goud in België). Zo stonden een week lang maar liefst 17 van zijn nummers in de top 100 (beter dan The Beatles) en werd zijn album al in de eerste week na de release meer dan 200 miljoen keer gestreamd op Spotify.

Tickets

Tickets kosten 50,50, 58,50, 75,50, 80,50 en 102,50 euro. 
Er kunnen slechts 8 tickets per reservering geboekt worden. Betaling is mogelijk met kredietkaart, Bancontact, Mastercard of Maestro.

Opgelet! Het enige officiële verkoopkanaal is Tele Ticket Service. Er zijn onofficiële websites die claimen tickets te kunnen verkopen voor de concerten van Justin Bieber maar in werkelijkheid hebben zij geen tickets beschikbaar. Ze bieden deze tickets veel duurder aan dan de officiële prijzen. Voor een overzicht van “black-listed ticket sales” bezoek je best de website www.ilovemyticket.be

BEKIJK ANDERE DATA