Klik op de button 'Koop tickets' en meldje nu aan op de wachtlijst.

 

Kraftwerk brengt zijn felbesproken 3-D concertenreeks ‘THE CATALOGUE 1 2 3 4 5 6 7 8’ eindelijk naar België! De Duitse electropioniers concerteren in 2017 acht keer op rij in de vernieuwde Koningin Elisabethzaal in Antwerpen, met een gelimiteerde capaciteit van 1600 plaatsen per show.

KRAFTWERK 3-D - THE CATALOGUE 1 2 3 4 5 6 7 8 is een chronologische ontdekkingstocht doorheen Kraftwerk’s vele audiovisuele experimenten en de acht klassieke meesterwerken die hun repertoire rijk is. De spectaculaire 3D-show brengt meer dan 4 deccenia aan muzikale en technische innovatie, inclusief nieuwe improvisaties, 3D-projecties en computeranimaties. Elke show wordt één van Kraftwerk’s acht baanbrekende studioalbums integraal live gespeeld. Behalve de plaat die centraal staat wordt elk optreden ook aangevuld met een hele resem greatest hits.

  • Autobahn (1974) - zaterdag 20 mei - 19:00
  • Radio-Activity (1975) - zaterdag 20 mei - 22:00
  • Trans Europe Express (1977) - zondag 21 mei - 19:00
  • The Man-Machine (1978) - zondag 21 mei - 22:00
  • Computer World (1981) - maandag 22 mei - 19:00
  • Techno Pop (1986) - maandag 22 mei - 22:00
  • The Mix (1991) - dinsdag 23 mei - 19:00
  • Tour De France (2003) - dinsdag 23 mei - 22:00

Kraftwerk wordt in 1970 opgestart door Ralf Hütter en Florian Schneider in Düsseldorf. Het duo heeft sindsdien muziekgeschiedenis geschreven en wordt daar wereldwijd voor erkend. Kraftwerk heeft als het ware de soundtrack geschreven voor het digitale tijdperk. De heren worden beschouwd als pioniers van de elektronische muziekscene en inspiratiebron voor een enorm brede waaier aan muziekgenres. Van electro tot hip hop. Van techno over synthpop.

Van in het prille begin zien ze ieder optreden als een compleet audiovisueel evenement. Niet alleen muziek, maar ook kunst, robotica, stijl, tekst en allerhande technische innovaties staan steeds centraal. Het is dan ook steeds reikhalzend uitkijken naar een Kraftwerk-concert! En in mei staan er in ons land maar liefst acht op het programma! Tickets voor de concerten in de Koningin Elisabethzaal zijn beschikbaar vanaf donderdag 29 september om 10u.

BELANGRIJK: op uitdrukkelijk verzoek van de band worden tickets voor deze shows uitsluitend op naam verkocht. Ticketkopers zullen enkel op vertoon van hun originele identiteitskaart (geen fotokopie) toegang krijgen tot de zaal. Er kunnen maximum vier tickets per bestelling aangekocht worden.

Belangrijk : Voorwaarden tickets

- De ticketkoper dient aanwezig te zijn op het concert. Enkel op vertoon van de originele identiteitskaart (geen fotokopieën) kan men toegang krijgen tot de zaal. Er zijn geen uitzonderingen op deze regel.
- De naam kan niet meer aangepast worden van zodra de reservatie gemaakt is.
- Wanneer de ticketkoper meer dan 1 ticket besteld heeft, dient iedereen van het gezelschap zich gelijktijdig aan te melden bij de ticketcontrole van de zaal.
- Indien niet voldaan wordt aan deze voorwaarden, wordt de bestelling ongeldig gemaakt en krijgt men geen toegang tot het concert.
-Het is verboden om de gegevens op de tickets op eender welke manier te veranderen. Elke aangebrachte wijziging zal ervoor zorgen dat de toegang tot het concert wordt geweigerd.

Dit evenement is afgelopen


Deel:

EXTRA INFORMATIE


Officiƫle website:

www.kraftwerk.com