Volg het concert voor meer informatie en nieuws op Facebook.

Alom geprezen zangeres en actrice Selena Gomez kondigt vandaag aan dat ze naar Europa trekt in het kader van haar wereldwijde ‘Revival Tour’. Dit jaar nog! Ze zet voet aan wal op 10 oktober in Helsinki en bezoekt daarna twintig andere Europese steden, waaronder ook Antwerpen.

De ‘Revival Tour’ volgt op de release van haar jongste album ‘Revival’, nu overal beschikbaar. De jonge superster gooide hoge ogen met de nieuwe plaat. Op nummer 1 in de Billboard 200 chart, bijna 7 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd en laaiende reviews. Een “cool, groovy and electro-savvy album”, volgens USA Today, dat ook in België in de smaak valt dankzij aanstekelijke nummers als “Good For You”, “Same Old Love” en “Hands To Myself”.

“Dit album luidt een nieuw en belangrijk hoofdstuk in mijn leven in. Ik kan niet wachten om het podium te betreden en mijn nieuw werk live te brengen.”, zegt Gomez, “Ik ben klaar om terug op pad te trekken en mijn fans te ontmoeten!” De afspraak met haar Belgische fans ligt vast op dinsdag 1 november (Allerheiligen) in het Sportpaleis. Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 29 april om 9u.

Volg ons op YoutubeInstagramFacebook en Twitter voor updates en nieuws.

---------------------------------------

Special packages

Meet & Greet Package * (max. 4 tickets) – € 362,50

Het Meet & Greet package bevat:

  • Een staanplaats op het middenplein om Selena Gomez live te zien
  • Early Entry Pass: toegang tot de concertzaal vóór gewone tickethouders
  • Een exclusieve Meet & Greet met Selena Gomez
  • Een professionele foto met Selena Gomez
  • Een ‘tour laminate en lanyard’ als aandenken
  • Exclusief tourcadeau van Selena Gomez gecreëerd voor de kopers van een package
  • Check-in met ontvangst door onze medewerkers
  • De Meet & Greet kan plaatsvinden voor de show (late namiddag / vooravond), of na de show.

Let op, de package voucher vervangt je ticket niet!

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, moet je je persoonlijk aanmelden aan de kassa met een geldig identiteitsbewijs en je bevestigingsvoucher. Je zal een week voor het concert geïnformeerd worden (via het door jou opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven je geen toegang tot de zaal of de backstage.

* Special Conditions – Meet & Greet Package


Deel: