Superpiet stelt voor: Het Feest van Sinterklaas

De magie van Sinterklaas is er nog steeds. 

Elk jaar in november en december zijn de allerkleinsten volledig in de ban van Sinterklaas en alles wat daarbij hoort. En dit jaar kunnen alle meisjes en jongens voor het eerst naar een echt Sinterklaasfestival! 

Een groot feest met uiteraard de Sint en zijn verschillende Pieten, maar ook met humor, spektakel, optredens van bekende artiesten en heel wat randanimatie. 

Op ‘Het Feest van Sinterklaas’ staat de Sint uiteraard centraal. Samen met zijn verschillende zwarte pieten en zijn energieke Superpiet beleeft hij in zijn Sinterklaashuis een knotsgek avontuur. 

De rode draad doorheen de show is het verhaal van Sinterklaas en de Teletijdmachine. In dit verhaal speelt Superpiet, de nieuwe superheld voor de allerkleinsten, een grote rol. 

Bij aankomst blijkt de Sint oververmoeid te zijn. Hij voelt zich moe en oud. Professor Piet wil met behulp van zijn Teletijdmachine Sinterklaas terug de tijd insturen en dan terugbrengen als jongere versie. Maar er gaat natuurlijk het een en ander mis…

De hulp van Superpiet wordt ingeroepen en na heel wat hindernissen, doldwaze avonturen en de tegenwerking van Pietertje, komt de Sint gelukkig – en zonder al teveel kleerscheuren – terug op de afspraak.


Deel:

EXTRA INFORMATIE


Officiƫle website:

www.feestvansinterklaas.be