Support guests: Bryson Tiller – Lil Uzi Vert – Lil Panda

The Weeknd, dat is de Canadees Abel Tesfaye. Golden boy, nee 'motherfuckin’ starboy', van het moment! De getalenteerde zanger, muzikant, songwriter en producer doet in 2011 vanuit het niets het internet ontploffen met een serie van drie mixtapes. Niemand minder dan Drake overlaadt hem met lof voor zijn ‘House Of Balloons’, de eerste van die tapes. The Weeknd zelf geeft echter geen enkele reactie en wil zelfs zijn gezicht niet onthullen. Terwijl hij de complete stilte aanhoudt, rijzen er allerhande theorieën over hem. Het mysterie en zijn populariteit groeien exponentieel. Gedurende meer dan een jaar geeft hij niets over zichzelf prijs. Niet lang daarna werkt hij samen met Ariana Grande voor de wereldhit “Love Me Harder”. Begin 2015 breekt hij door bij het grote publiek met Fifty Shades Of Grey-soundtrack “Earned It”. Sindsdien scoort The Weeknd letterlijk hit na hit. “Often”, “Can’t Feel My Face”, “The Hills”, “In The Night” en nu met “Starboy” featuring Daft Punk. Die laatste is de eerste single en titeltrack van zijn nieuwe album, dat op 25 november uitkomt. Slechts enkele dagen nadat hij het nummer op de wereld afvuurt, brengt hij met “False Alarm” al meteen een tweede single uit! Tweemaal een schot in de roos! Wie houdt het wonderkind nu nog tegen...

In het kader van zijn nieuwe plaat kondigt The Weeknd de ‘Starboy: Legend of the Fall 2017 World Tour’ aan. Speciaal voor de gelegenheid brengt hij special guests Bryson Tiller en Lil Uzi Vert mee. Op vrijdag 3 maart is het Sportpaleis aan de beurt.

-----

PACKAGES

The Pen Package (€ 267.50)
Klik hier voor het plan

Het Pen package bevat:
- Een staanplaats in de zone / pen naast het podium om The Weeknd live te zien
- Een exclusieve ‘laminate & lanyard’
- Een speciaal ontworpen tour cadeau van The Weeknd voor package klanten
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Early Entry Package (€ 217.50)

Het Early Entry package bevat:
- Een staanplaats op het middenplein om The Weeknd live te zien
- Toegang tot de concertzaal voor gewone ticketkopers
- Een exclusieve ‘laminate & lanyard’
- Een speciaal ontworpen tour cadeau van The Weeknd voor package klanten
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Hot Ticket Package (€ 225.50)
 
Het Hot Ticket package bevat:
- Een zitplaats in eerste prijscategorie om The Weeknd live te zien
- Een exclusieve ‘laminate & lanyard’
- Een speciaal ontworpen tour cadeau van The Weeknd voor package klanten
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers
 
Let op, deze vouchers vervangen uw tickets niet! Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan de kassa met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor het concert geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

the weeknd

Dit evenement is afgelopen


Deel:

Timing


18:30 deuren en zaaldeuren open
19:30 Lil Panda
20:00 Lil Uzi Vert
20:30 Bryson Tiller
21:30 The Weeknd
23:15 verwacht einde
(onder voorbehoud)