Tickets nu al te koop voor MNM Back to the 90s & Nillies – editie 2018

Wat een zot feest! Wat een uitbundig publiek! Iedereen was unaniem lovend … dit was het feestje van 2017!

De op voorhand uitverkochte 10de editie stond gelijk aan 15.000 uitbundige feestvierders die in gepaste outfits genoten van de typische 90s- en Nillies-beats! Fantastische live-optredens van o.a. 5IVE, GET READY, 2 UNLIMITED, SNAP, … een grandioos lichtspektakel en het nodige muzikale vuurwerk door DJ F.R.A.N.K. deden Antwerpen op zijn grondvesten daveren.

Dertigduizend handen in de lucht en ’s anderendaags je stem niet meer vinden van het meezingen, ook dat zal je op de volgende editie van MNM Back to the 90s & Nillies, op zaterdag 31 maart 2018 in het Sportpaleis, terug beleven! Velen konden er helaas niet bij zijn tijdens de voorbije verjaardagseditie en diegenen die wel van de partij waren vragen er al naar … Daarom werd beslist om de ticketverkoop voor de volgende editie nu al te starten.

Naast het gewone ticket is ook het gelimiteerde FRIENDS TICKET (4+1) nu al in verkoop.

Koop dus nu je tickets (voor het weer te laat is) en kruis nu al de start van de paasvakantie, zaterdag 31 maart 2018, definitief aan in je agenda!

Er wordt momenteel druk gesleuteld om het programma te voorzien van de grootste muzikale toppers. Wees er zeker van dat de keuze van nationale en internationale live-acts zal verrassen! Meer nieuws volgt!

Kaarten kosten 39,50 euro.

Friend-tickets (4+1 personen) kosten 158 euro – OPGELET: verplicht om allemaal (5 personen) samen op hetzelfde ogenblik het Sportpaleis binnen te gaan.

Opgelet: de tickets zullen pas een viertal weken voor het evenement worden verstuurd.

De party begint om 20.00 uur en eindigt om 6.00 uur.

KOOP TICKETS

Deel: