Eerste artiesten MNM Back To The 90’s & Nillies bekend

In de Peter Van de Veire Ochtendshow (MNM) werden de eerste 5 artiesten bekend gemaakt voor MNM Back To The 90s & Nillies op 31 maart in het Sportpaleis.

Naast DJ F.R.A.N.K. zijn dat The Vengaboys en Sam Gooris. Maar bevestigde ook Leila K haar komst. Deze Zweedse zangeres was in de jaren 90 ontzettend populair met haar hit ‘Open Sesame’, en in maart voor de eerste maal op een Belgisch podium. Ze weigerde jarenlang op te treden, maar voor het Sportpaleis maakt ze nu toch een uitzondering!

Speciaal voor MNM Back To The 90s & Nillies willen ook Gene, Gina en Serge nog eens samen op een podium als X Session!

X-Session teisterde in de jaren negentig de Vlaamse hitlijsten met de gouden kaskrakers ‘Bang Bang’, ‘To The Sky’, ‘Say Yeah’ en ‘Pump It’. De band stal op het podium de show met een fenomenale podiumact, blitse outfits, vernieuwende choreografieën en verbluffende lichteffecten. Zelfs internationaal zijn er dankzij de smash hit ’On and On’ successen. In één klap is X-Session ook razend populair in onze buurlanden Frankrijk en Nederland.

In 2012 trokken ze de stekker er definitief uit met een optreden op MNM Back To The 90s & Nillies in het Sportpaleis. In maart doen ze dat dus nog eens éénmalig over !

---

Tickets nu al te koop voor MNM Back to the 90s & Nillies – editie 2018

Wat een zot feest! Wat een uitbundig publiek! Iedereen was unaniem lovend … dit was het feestje van 2017!

De op voorhand uitverkochte 10de editie stond gelijk aan 15.000 uitbundige feestvierders die in gepaste outfits genoten van de typische 90s- en Nillies-beats! Fantastische live-optredens van o.a. 5IVE, GET READY, 2 UNLIMITED, SNAP, … een grandioos lichtspektakel en het nodige muzikale vuurwerk door DJ F.R.A.N.K. deden Antwerpen op zijn grondvesten daveren.

Dertigduizend handen in de lucht en ’s anderendaags je stem niet meer vinden van het meezingen, ook dat zal je op de volgende editie van MNM Back to the 90s & Nillies, op zaterdag 31 maart 2018 in het Sportpaleis, terug beleven! Velen konden er helaas niet bij zijn tijdens de voorbije verjaardagseditie en diegenen die wel van de partij waren vragen er al naar … Daarom werd beslist om de ticketverkoop voor de volgende editie nu al te starten.

Naast het gewone ticket is ook het gelimiteerde FRAMILIE-TICKET (4+1) nu al in verkoop.

Koop dus nu je tickets (voor het weer te laat is) en kruis nu al de start van de paasvakantie, zaterdag 31 maart 2018, definitief aan in je agenda!

Er wordt momenteel druk gesleuteld om het programma te voorzien van de grootste muzikale toppers. Wees er zeker van dat de keuze van nationale en internationale live-acts zal verrassen! Meer nieuws volgt!

Kaarten kosten 39,50 euro.

FRAMILIE-TICKET (4+1 personen) kosten 158 euro – OPGELET: verplicht om allemaal (5 personen) samen op hetzelfde ogenblik het Sportpaleis binnen te gaan.

Opgelet: de tickets zullen pas een viertal weken voor het evenement worden verstuurd.

De party begint om 20.00 uur en eindigt om 6.00 uur.

KOOP TICKETS

Deel: