Het Cirque du Soleil spektakel ‘Totem’ is vanaf 7 september voor de allereerste keer te gast in België. De voorstelling ging op 22 april 2010 in Montréal in première.

Het centrale thema van ‘Totem’ is de ontwikkeling van de mens door de eeuwen heen. De voorstelling is in Amsterdam te zien geweest in 2010. Vervolgens was ‘Totem’ te zien in onder meer Londen, Charlotte (North Carolina), Baltimore (Maryland), Pittsburgh, Montreal (Canada), Toronto en San Francisco. De artistieke leiding is in handen van Gilles Ste-Croix. De regie gebeurt door Robert LePage. 

De voorstelling is opgebouwd rond verschillende personages. De Amerindische danser is een personage dat met behulp van vijf ringen de evolutie van de mens uitbeeldt. 

De Wetenschapper doet allerhande natuurkundige proeven in zijn laboratorium, bijgestaan door zijn assistenten en een aap. De Speurder is de milieubewuste dierenvriend, die de slordige clown corrigeert als die het podium vervuilt en de Wetenschapper begeleidt bij diens onderzoeken.

De PRESALE PERIODE voor GROEPEN VANAF MINIMUM 12 PERSONEN (tickets & VIP-packages)  is gestart! Boek snel aan interessante vroegboek groepsvoorwaarden!

De Sportpaleis Groep is de officiële partner van Cirque du Soleil voor de verkoop van tickets & Vip-Rouge arrangementen!

(bron: Wikipedia)


Deel:

EXTRA INFORMATIE


Officiƫle website:

www.cirquedusoleil.com