Cirque du Soleil met TOTEM™ voor de eerste keer in België

Brussels Expo – Parking E (naast Paleis 12)

Speelperiode: september – oktober 2017

Cirque du Soleil brengt vanaf 31 augustus 2017 zijn indrukwekkende spektakel TOTEM™ voor de allereerste keer in België. De show neemt je mee op een fascinerende reis doorheen de evolutie van de mens.

 

OVER TOTEM™

TOTEM™ volgt het fascinerende spoor van de mensheid vanaf zijn oorspronkelijke amfibische gedaante tot aan zijn ultieme wens om te kunnen vliegen. We volgen de menselijke ontwikkeling op een podium dat doet denken aan een reuzenschildpad, die voor veel oude beschavingen symbool staat voor de oorspong van het bestaan.

Geïnspireerd door eeuwenoude scheppingsverhalen illustreert TOTEM™ op unieke visuele en acrobatische wijze de evolutionaire ontwikkeling van onze soort. Ergens tussen wetenschap en legende zoekt TOTEM™ naar de verbondenheid tussen de mens en andere soorten, zijn dromen en zijn onmetelijke vermogens.

Het begrip ‘totem’ staat symbool voor de verbondenheid van alle levende wezens. In onze genen dragen we de vermogens van vele dieren, tot en met ons verlangen om te vliegen. Net als de dondervogel boven op de totempaal.

De artistieke leiding van TOTEM™ ligt in handen van Gilles Ste-Croix, Robert LePage tekende voor de regie. Aan de productie nemen 46 acrobaten, acteurs, muzikanten en zangers uit 17 landen deel. Deze cast wordt ondersteund door 64 technici en medewerkers uit 7 landen.

WERELDWIJD GEPREZEN

Sinds de wereldpremière op 22 april 2010 in Montreal werd TOTEM™ al meer dan 1.600 keer opgevoerd in 28 steden in Australië, Canada, Nieuw-Zeeland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Meer dan 3 miljoen toeschouwers bewonderden het spektakel, dat in 2013 de New York City Drama Desk Award ontving voor “Outstanding Unique Theatrical Experience”.

In de pers klonken de reacties als volgt:

“This is one very sharp show. TOTEM is thrilling.” – The New York Times

“This celebration of sheer human achievement and audience appreciation is simply thrilling. It’s why we love Cirque du Soleil, and always will.” – Los Angeles Times

“(…) spectacular, artful. Breathtaking and deliciously ironic.” – The Toronto Star

“TOTEM is visually ravishing.” – The Boston Globe

“TOTEM is whimsically seductive and the most enjoyable show to come along from Cirque du Soleil in quite a while.” – The San Francisco Chronicle

“TOTEM strikes the perfect balance with a dazzling display of cutting edge technology blending into the timeless mystique of the circus… a lavish serving of the wow factor.” – The New Zealand Herald

Gewone groepstickets zonder arrangement

Zoals gewoonlijk zijn er mooie groepsvoorwaarden met zeer aantrekkelijke kortingen! Daarnaast zijn er speciale groepstarieven voor studenten en senioren tijdens de week- en zondagvoorstellingen.

Er zijn groepstarieven voor groepen vanaf 12 t.e.m. 19 personen, van 20 t.e.m. 49 personen en vanaf 50 personen.

Neem contact met ons op voor de groepsvoorwaarden!
Opgelet: hoe sneller je reserveert, hoe interessanter de voorwaarden. Vroege en snelle beslissers profiteren van uitzonderlijke tarieven.

Hoe reserveren?
Neem voor informatie en reserveringen contact op met:

Picha Theus
picha.theus@sportpaleisgroup.be
tel. 03 400 60 44

De Sportpaleis Group is de officiële partner van Cirque du Soleil voor de verkoop van tickets & VIP Rouge-arrangementen!


Deel:

EXTRA INFORMATIE


Officiële website:

www.cirquedusoleil.com