Meezingen wordt opnieuw de boodschap op Het Zingpaleis

De Romeo’s gaan met Het Zingpaleis ‘back to the roots’ en smeren de stembanden voor zaterdag 25 november 2017. De Romeo’s trekken opnieuw resoluut de kaart van het meezingen.

“We willen het publiek terug overtuigen om echt mee te zingen met onze liedjes. Kijk eens om je heen: mensen zingen mee met hun favoriete nummers in de auto, als ze onder de douche staan of tijdens het kuisen. Tijdens Het Zingpaleis willen we dat onze bezoekers ongegeneerd uit de bol kunnen gaan. Dit jaar gaan we echt voor maximale ‘meezinggarantie’. Het publiek moet alle liedjes die we samen met onze liveband brengen van voren tot achteren kunnen meezingen, of ze komen niet meer in de setlist. De mensen moeten zich van de eerste tot de laatste minuut amuseren, net zoals wij dat doen op het podium.”

Om het feestgevoel nog groter te maken, wordt dit jaar opnieuw gekozen voor een staand middenplein. De echte feestbeesten kunnen dus kiezen voor staanplaatsen. Wie het mooiste uitzicht wil, kan kiezen voor een zitplaats op de tribune.

Het Zingpaleis wordt zonder twijfel weer het grootste meezingfeest van het jaar!

Kaarten kosten 32,50, 35, 42,50 en 45,00 euro.

45,00 euro – zitplaatsen categorie 1
35,00 euro – zitplaatsen categorie 2
42,50 euro – staanplaatsen categorie 1
32,50 euro – staanplaatsen categorie 2

KOOP TICKETS

Deel:

EXTRA INFORMATIE


Officiƫle website:

www.hetzingpaleis.be