'Doornroosje, de sprookjesmusical’ wordt een musical voor jong én oud, met bakken vol humor en fantastische muziek met echte meezingers.

Hier kan én mag je alle liedjes meezingen. Hier mag je luidop lachen. Niemand minder dan Tinne Oltmans (Ghostrocker Mila) speelt Doornroosje en het is prins Thomas Van Goethem (presentator Disney Junior) die haar mag wakker kussen.

Met 'Doornroosje' brengt Deep Bridge vanaf februari 2018 zijn allereerste sprookjesmusical. Deep Bridge zal voor deze voorstellingen nauw samenwerken met Van Hoorne Entertainment, dat al generatie na generatie in Nederland én Vlaanderen garant staat voor feeërieke voorstellingen vol interactiviteit en gelaagde humor, voor jong en oud. Dit bestaande DNA zal Deep Bridge behouden en voorzien van gloednieuwe decors, kostuums en een fantastische Vlaamse cast. Dit moet opnieuw een vaste traditie worden in de krokus- en paasvakantie.

----

Wat de Prinsessenstoelen betreft krijg je de beste plaatsen in de zaal én een Doornroosje-pakket cadeau met een o.a. gesigneerd programmaboek.

Deel

EXTRA INFORMATIE


Officiële website:

www.deepbridge.be