Support act: Public Service Broadcasting

Nog maar net bekomen van het Music For Life-optreden en Editors komen al met nieuw concertnieuws! Hoe kan het ook anders, gezien het uitstekende huwelijk tussen de Britse band en ons land. Denk maar aan hun passage in 2008 op Rock Werchter, toen ze er het 1000ste concert ooit speelden. Of in 2010, wanneer de groep rond de charismatische frontman Tom Smith op het podium van Rock Werchter een enorme hit maakte van een onuitgegeven song. “No Sound But The Wind (Live At Rock Werchter 2010)” was hun eerste gouden nummer 1 hit in België. Als Editors naar België komen valt er altijd wel wat te beleven. Het is dus reikhalzend uitkijken naar een nieuwe passage in het voorjaar van 2018!

Weinig bands die op zo’n korte tijd zoveel hits bijeen schreven als deze Britten. Denk maar aan nummers als “Racing Rats” en “Smokers Outside The Hospital Doors” uit ‘An End Has A Start’, hun wereldhit “Papillon” van ‘In This Light And On This Evening’ of recentere singles “Life Is A Fear” en “Ocean Of Night”. Editors maken er een specialiteit van om de brug te maken tussen gitzwarte new wave songs en poppy nummers.

Met een portefeuille vol wereldhits en een zesde plaat in hun achterzak heeft de band redenen genoeg om opnieuw te gaan touren. En uiteraard staat ons land op de planning! Op zaterdag 17 maart houdt de band rond Tom Smith halt in het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets voor dat concert zijn te koop vanaf donderdag 21 september om 10u.

Tickets kosten 40, 45 en 50 euro

Dit evenement is afgelopen


Deel:

Timing


18:30 deuren open
20:00 Public Service Broadcasting
21:15 Editors
23.00 verwacht einde

Deze timing is voorlopig en kan te allen tijde wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

----

Mobiliteitsinfo: afrit 1 Merksem richting NL met aansluiting Groenendaallaan afgesloten

Tijdens het weekend van 16 tot 18 maart zal het Agentschap Wegen en Verkeer herstellingswerken uitvoeren aan één van de twee afritten in Merksem (nr. 1) van de Antwerpse ring (R1) richting Nederland. De afrit die aansluit op de Groenendaallaan (N1) richting Luchtbal is dan volledig afgesloten. Om de hinder zo beperkt mogelijk te houden, wordt er tijdens het weekend van 16 tot 18 maart continue doorgewerkt vanaf vrijdagavond 21 uur tot maandagochtend 5 uur. Het verkeer volgt een omleiding via de afrit Ekeren (nr. 16) van de A12 en komt daar uit op de Noorderlaan (N180) richting Luchtbal. De andere op- en afritten van het complex Merksem blijven altijd open. Op vrijdag 16 maart zal de aannemer overdag al enkele voorbereidende werken uitvoeren op de pechstrook van de afrit, maar de afrit blijft wel open tot ’s avonds 21 uur.