De 2de editie van het Kidzfestival in de Lotto-Dôme te maaseik op zondagnamiddag 15 oktober 2017 heeft niet de minste artiesten kunnen strikken.

Om 14.00 uur zal “Kabouter Plop” het Kidzfestival openen. Het hoofdpersonage van het kinderprogramma “Kabouter Plop” en de uitbater van de melkherberg is DE kindervriend bij uitstek. Zijn liedjes worden door jong en oud meegezongen. Het begon allemaal met “De kabouterdans” maar “Het Ploplied” – “La la la” – “De Ganzenpas” – “De Regendans” – “Heen en Weer” - “Alles is leuker “ en nog vele andere zullen ervoor zorgen dat niemand meer op zijn stoel zit.

Omstreeks 14.45 uur zullen de prinsessen van “Prinsessia” het podium betreden. De vijf prinsesjes die na hun prinsessenschool van hun directrice, Juf Flora, alle kinderen mogen blij maken met hun optredens in zowel Nederland als België zijn een echte hype. Violet, Iris, Roos, Madeliefje en Linde zullen ook bij ons hun grootste hits brengen. “Prinsessia” – “Mag ik jou kussen” – “Prins op het witte paard” – Superprinses” – “Zo verliefd” en “Feestje” zijn maar enkele meezingers voor iedereen.

Na een korte pauze zullen om 16.00 uur de Ghost Rockers de namiddag compleet maken. De vijf jongeren Mila, Jonas, Charlie, Jimmy en Alex zijn sinds 2014 samen in gelijknamige jeugdserie “Ghost Rockers”. Na bijna 160 afleveringen kent dan ook iedereen in Vlaanderen deze serie, maar ook alle hoofdpersonages. Dit succes heeft ervoor gezorgd dat 2016 een topjaar werd voor deze jongeren. Zij waren de grote slokkoppen van “het Gala van de Gouden K’s”. deze groep kreeg de “Gouden K” voor de vrouwelijke TV-ster van het jaar – de mannelijke TV-ster van het jaar – Babe van het jaar en KetNet-serie van het jaar.

Ook hun liedjes zijn dag in dag uit te horen op radio en TV. “Ghost Rockers” – “Alles is stil” – “Jij was mijn vriend” – “Billy” – “de Beat” – “Volg je gevoel” – “Laat me vrij” – “De stilte in de storm” – “Diamant” – “Voor altijd” – “Meisjes” – “Vertrouwen” – “Een voor allen” – “Help mij” hoor je wel altijd ergens.

Een prachtige namiddag van zeer jong tot tiener, jongen of meisje, mama of papa, oma of opa, iedereen zal hiervan kunnen genieten.

Alle grootste hits zullen zij meebrengen. En wie weet ontstaan er nog wel nieuwe, onverwachte combinaties eens ze live op het podium staan!


Deel: