Helmut Lotti in november en december 2018 doorheen België met zijn “Soul Classics in Symphony” tour

Zijn concert op 15 december in Capitole Gent is helemaal uitverkocht maar niet getreurd, je kan hem nog bewonderen op 29 december in het Ethias Theater Hasselt.

Wegens het grote succes van deze tournée, kondigt Helmut Lotti ook een extra concert aan dat plaatsvindt op 26 december 2018 in de Elisabethzaal te Antwerpen.

Kaarten kosten 55, 66 en 77 euro voor de show in Ethias Theater Hasselt, en 78, 67, 56 en 45 euro in de Elisabethzaal Antwerpen.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Wie zo lang niet kan wachten, kan binnenkort terecht bij VTM. Helmut Lotti is immers één van de juryleden van het nieuwe seizoen van The Voice Senior.

Maar dat is nog niet alles!

Binnenkort, op 16 december, zal Helmut Lotti tevens op ÉÉN (VRT) te bewonderen zijn! 
Op die dag wordt namelijk de special rond “Helmut Lotti : Soul Classics in Symphony” uitgezonden. 

De beelden werden opgenomen in een magistrale spiegeltent! 
Kortom een niet te missen afspraak voor alle Helmut Lotti fans!

Tien jaar na Time to Swing is de comeback van België ‘s grootste zanger ooit helemaal een feit. Op 3 augustus lanceerde Helmut Lotti met enige trots zijn nieuwste single, My Girl. Op 28 september volgde de full-cd: ‘Soul Classics in Symphony’ die meteen goed was voor een gouden plaat en 3 weken nummer 1 in de Ultratop.

 En in november en december zal Helmut Lotti doorheen het land toeren.

De Soul Classics In Symphony, het nieuwste conceptalbum van de geboren Gentenaar Helmut Lotti, sluit tien jaar na Time To Swing naadloos aan bij een weergaloze successage die in 1995 begon met Helmut Lotti Goes Classic.

Helmut bewijst eens te meer zijn talent voor het zingen van melodieuze, romantische muziek, maar toont ook goede smaak voor vurige classic soul met zijn versie van My Girl.

Deze song, geschreven door de legendarische Smokey Robinson en Ronnie White, is een van de mijlpalen van Motown en dé evergreen bij uitstek van The Temptations die er met frontzanger David Ruffin in 1964 hun eerste USA Billboard n° 1 hit mee scoren.

In een spiegel keert het beeld terug naar de kijker. Is er een mooiere symboliek denkbaar voor de wederopstanding van het jaar?!  Niemand minder dan Helmut Lotti keert immers terug naar de televisiekijker.

In Classics-tijden reeg Helmut Lotti niet alleen in de platenwinkels de verkoopsrecords aan mekaar, zijn televisiespecials waren al even legendarische kijkcijfertoppers. Op alle zenders bovendien, in binnen- en buitenland. Er volgden opnames in Afrika, Rusland, Latijns-Amerika, Duitsland, tot en met De Roma in Borgerhout, voor Time To Swing (2009).

Op dinsdag 23 en woensdag 24 oktober gaat Helmut verder op zijn herwonnen elan en neemt Vlaanderens grootste ooit een televisiespecial van Soul Classics in Symphony op in… een spiegeltent. Alles komt terug.

In alle exclusiviteit is de TV-opname in de spiegeltent aan de AED Studio’s in Lint meteen ook de ultieme showcase voor de officiële live première op zaterdag 17 november in de Elisabethzaal in Antwerpen.

----

PRAKTISCHE INFO VOOR DE CONCERTEN IN ANTWERPEN, GENT EN HASSELT

Kaarten kosten: 
Kon. Elisabethzaal: 45, 55, 65 en 75 euro
Capitole Gent: 50, 55, 65, 75 en 80 euro.
Ethias Theater: 55, 66 en 77 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

PRAKTISCHE INFO VOOR DE CONCERTEN IN DE SPIEGELTENT BIJ DE AED STUDIOS

Dit concert is een exclusieve showcase met TV opname!
Kaarten kosten: 56 en 45 euro
Locatie: Spiegeltent bij de AED Studio’s, Fabriekstraat 38 in 2547 Antwerpen-Lint
Route: E19 afrit 8, pijlen AED studio’s volgen
Dresscode: Stadskledij 
De houder van dit ticket neemt er kennis van dat deze uitvoering met publieksfiguratie wordt gefilmd voor alle audiovisueel gebruik en stemt daarin toe”
Opgelet! Tickets zijn ongenummerd. Alle plaatsen worden op de avond van het concert toegekend.

BEKIJK ANDERE DATA


Dit evenement is afgelopen


Deel: