Helmut Lotti in november en december 2018 doorheen België met zijn “Soul Classics in Symphony” tour

Tien jaar na Time to Swing is de comeback van Belgiës grootste zanger ooit helemaal een feit. Op 3 augustus lanceerde Helmut Lotti met enige trots zijn nieuwste single, My Girl. Op 28 september volgt de full-cd: Soul Classics in Symphony.
En in november en december zal Helmut Lotti doorheen het land toeren. 
 
Soul Classics In Symphony, het nieuwste conceptalbum van de geboren Gentenaar Helmut Lotti, sluit tien jaar na Time To Swing naadloos aan bij een weergaloze successage die in 1995 begon met Helmut Lotti Goes Classic.
 
Helmut bewijst eens te meer zijn talent voor het zingen van melodieuze, romantische muziek, maar toont ook goede smaak voor vurige classic soul met zijn versie van My Girl.
 
Deze song, geschreven door de legendarische Smokey Robinson en Ronnie White, is een van de mijlpalen van Motown en dé evergreen bij uitstek van The Temptations die er met frontzanger David Ruffin in 1964 hun eerste USA Billboard n° 1 hit mee scoren. 
 
Nu Helmut in My Girl als nooit tevoren zijn ziel voor soul blootlegt, worden zijn jongste wapenfeiten in een hemels nieuw daglicht gesteld: The Comeback Album en het uitverkochte comeback-concert in de Koningin Elisabethzaal 2017 bleken de perfecte aankondiging van deze onvermoed glorieuze terugkeer van de allerbeste Helmut Lotti.

Kaarten kosten 
Ethias Theater 55, 66 en 77 euro.
Capitole Gent 50, 55, 65, 75 en 80 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

BEKIJK ANDERE DATA