Helmut Lotti in november en december 2018 doorheen België met zijn Soul Classics in Symphony Tour


Tien jaar na 'Time To Swing' is de comeback van Belgiës grootste zanger ooit helemaal een feit. Op 3 augustus lanceerde Helmut Lotti met enige trots zijn nieuwste single 'My Girl'. Op 28 september volgde de full-cd ‘Soul Classics in Symphony’, die meteen goed was voor een gouden plaat en 3 weken nummer 1 in de Ultratop. En in november en december zal Helmut Lotti doorheen het land toeren.
 
'Soul Classics In Symphony', het nieuwste conceptalbum van de geboren Gentenaar Helmut Lotti, sluit tien jaar na 'Time To Swing' naadloos aan bij een weergaloze succes-saga die in 1995 begon met 'Helmut Lotti Goes Classic'.
 
Helmut bewijst eens te meer zijn talent voor het zingen van melodieuze, romantische muziek, maar toont ook goede smaak voor vurige classic soul met zijn versie van 'My Girl'. Deze song, geschreven door de legendarische Smokey Robinson en Ronnie White, is een van de mijlpalen van Motown en dé evergreen bij uitstek van The Temptations, die er met frontzanger David Ruffin in 1964 hun eerste USA Billboard nummer 1-hit mee scoorden.

Kaarten kosten 55, 66 en 77 euro voor de show in Ethias Theater Hasselt, 50, 55, 65, 75 en 80 euro voor de show in Capitole Gent.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

BEKIJK ANDERE DATA


Dit evenement is afgelopen


Deel:

Timing


19:00 deuren open
19:30 zaal open
20:00 aanvang show
21:00 pauze
21:25 deel 2
22:45 verwacht einde
(onder voorbehoud)