BESTEL HIER JE LOGEPLAATSEN

Ambiancemakers en liefhebbers van de betere feestmuziek blokkeren zaterdag 2 december 2017 best al definitief in hun agenda’s. Place to be is opnieuw ’t Kuipke in Gent, dat voor de 7de keer de deuren wagenwijd openzet voor Festival van de Ambiance.

Bezoekers omschrijven dit doorgaans als een niet te missen ervaring, gekoppeld aan de unieke locatie. Voor één keer wordt de historische wielerpiste niet ingenomen door coureurs, maar wel door een peloton populaire artiesten. enthousiast bij de organisatie. Nieuwsgierige Festival van de Ambiance-gangers kunnen voorlopig wel best iets zoeken tegen het nagelbijten, want de organisatie wil voorlopig nog niets lossen over de topnamen die ze gestrikt hebben.

Nieuw vanaf dit jaar zijn de loges die te koop zijn. Vanaf 10 personen kan je een afgebakende zone reserveren op de verhoogde wielerpiste rondom het middenplein. Zo combineer je het beste van twee werelden: het ‘polonaise’-gevoel van de staanplaatsen en het extra goeie zicht op het podium van de zitplaatsen! Bovendien is er bij de loges ook ober service én een fles cava per 5 personen inbegrepen!

Er zijn ook kortingen beschikbaar voor groepen vanaf 20 personen. Voor meer info, mail naar groepen@benelive.eu.

Meer details over Festival van de Ambiance zijn terug te vinden op www.festivalvandeambiance.be


Deel: