Australische stand-up comedian Jim Jefferies komt naar Lotto Arena Antwerpen op 6 januari met zijn ‘The Unusual Punishment Tour’. Jefferies is momenteel ongetwijfeld één van de meest gerespecteerde en populairste comedians wereldwijd en komt dat binnenkort in ons land nog eens bewijzen.

Jim Jefferies entertaint zijn publiek over de hele wereld met zijn controversiële, uitdagende en provocerende humor. Hij heeft sterke politieke en ethische opvattingen en is niet bang om die te verwerken in zijn stand-upmateriaal. Getuige daarvan is ook zijn eigen laatavond talkshow, The Jim Jefferies Show op Comedy Central, waarin hij niets of niemand spaart. Maar Jefferies is niet enkel een luide, grove stem die bovendien nog eens graag vloekt. Hij is vooral een slimme kerel die niet alleen telkens weer de vinger op de wonde legt, maar tegelijkertijd ook creatieve oplossingen aanreikt. Weliswaar gehuld in zijn typische snedige humor.

The Unusual Punishment Tour is voor Jefferies al de achtste show waarmee hij wereldwijd tourt. Jefferies kwam bovendien nog maar één keer naar België, vorig jaar in Gent met zijn 'Freedumb' show. Dit is dus jouw unieke kans om een van de meest controversiële komieken van het moment aan het werk te zien op 6 januari in Lotto Arena Antwerpen!

Tickets kosten 28, 40, 50 en 64 euro.

Dit evenement is afgelopen


Deel:

EXTRA INFORMATIE


Officiƫle website:

jimjefferies.com