Karen Damen maakt in 2018 haar grote droom waar: Een soloplaat! En met dat idee loopt ze sinds haar zevende al rond. 

“Ik was toen stikjaloers op ‘Kinderen voor Kinderen… Die waren ongeveer even oud als ik en die hadden hun eigen plaat uit! Ook bij ieder kindsterretje uit die periode dacht ik: Dat wil ik ook!"

Karentje Damen uit Mortsel nam zich toen plechtig voor dat ze ooit op een dag een eigen album zou maken. Maar… Er kwam iets tussen. Bijna twee decennia maakte ze deel uit van de grootse hitmachine van de lage landen. Het succes was ongezien: Duizenden optredens, honderdduizenden fans en miljoenen platen gingen over de toonbank! Maar toch bleef Karen meer dan 35 jaar met haar eigen muziekwens rondlopen… Tot dit jaar. 

In 2017 slaat ze eindelijk haar muzikale vleugels uit. Ze werkt intensief aan een plaat die volledig haar signatuur draagt. “Ik wil dat die plaat écht van mij is, zowel in tekst als in muziek. Ik heb een jaar lang met heel fijne mensen samen gewerkt die snappen wat ik bedoel… Deze plaat is wie ik écht ben.” En haar plaat is haar plaat: Het album van een eigenzinnige en energieke vrouw, ontwapenend en gevoelig zoals een meisje van 42… Kortom, Karen zélf.

De Lotto Arena is uiteraard geen onbekend terrein voor Karen. Talloze keren liet de populaire zangeres met K3 één van de grootste zalen van België vollopen. Maar nu doet ze het helemaal alleen: “Ja, ik ben nerveus, ik voel echt kriebels in mijn buik, dit is één van de persoonlijkste dingen die ik ook heb gemaakt.”

Karen Damen staat op vrijdag 16 maart 2018 in de Lotto Arena om haar muzikale kindje aan de wereld voor te stellen. Ontdek haar tijdens dit unieke concert zoals u haar nog nooit zag of hoorde.

Tickets : 35 - 40 euro

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Je ontvangt je tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Dit evenement is afgelopen


Deel:

Timing


18:30 deuren open
19:50 Florence Sabeva
20:20 Karen Damen
22.05 verwacht einde

Deze timing is voorlopig en kan te allen tijde wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

----

Mobiliteitsinfo: afrit 1 Merksem richting NL met aansluiting Groenendaallaan afgesloten

Tijdens het weekend van 16 tot 18 maart zal het Agentschap Wegen en Verkeer herstellingswerken uitvoeren aan één van de twee afritten in Merksem (nr. 1) van de Antwerpse ring (R1) richting Nederland. De afrit die aansluit op de Groenendaallaan (N1) richting Luchtbal is dan volledig afgesloten. Om de hinder zo beperkt mogelijk te houden, wordt er tijdens het weekend van 16 tot 18 maart continue doorgewerkt vanaf vrijdagavond 21 uur tot maandagochtend 5 uur. Het verkeer volgt een omleiding via de afrit Ekeren (nr. 16) van de A12 en komt daar uit op de Noorderlaan (N180) richting Luchtbal. De andere op- en afritten van het complex Merksem blijven altijd open. Op vrijdag 16 maart zal de aannemer overdag al enkele voorbereidende werken uitvoeren op de pechstrook van de afrit, maar de afrit blijft wel open tot ’s avonds 21 uur.

EXTRA INFORMATIE


Officiƫle website:

www.karendamen.be