Boek hier uw tickets voor het concert en voorprogramma voor de speciale ledenprijs van € 12,50 (inclusief reserveringskosten). Geniet zondag 19 november in Ahoy Rotterdam van de 28e editie van Night of the Proms concert met optredens van nationale en internationale artiesten.

Het concert begint om 15.00 uur en duurt tot ca. 18.00 uur.

Het voorprogramma:
Speciaal voor u hebben we voorafgaand aan het concert een uniek voorprogramma samengesteld. Praat met makers van onze programma’s, ga op de foto met presentatoren, speel De slimste mens-quiz, ontmoet het team van BinnensteBuiten of volg een workshop radio-maken. Kortom neem een kijkje achter de schermen bij tv en radio van KRO-NCRV.

Het voorprogramma begint om 12.00 uur.

Kaarten reserveren: 
U kunt deze kaarten alleen reserveren als KRO of NCRV lid. Bent u uw lidnummer vergeten? Vraag deze dan via de onderstaande link op: Opvragen KRO-lidnummer

Rolstoelplaatsen:
Als u rolstoelplaatsen wilt bestellen, kan dit telefonisch via 0900-7007004 optie 1 (€ 0,90 per gesprek). Houdt uw lidmaatschapsnummer bij de hand.


Het concert:
Night of the Proms verwelkomt dit jaar soulzangeres Joss Stone, voormalig Spice Girl Melanie C, 16-jarige pianiste Emily Bear en Douwe Bob op zondag 19 november in Rotterdam Ahoy. Deze topartiesten brengen hun bekendste hits onder begeleiding van het Antwerp Philharmonic Orchestra onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche.

Joss Stone

Als zestienjarige verraste Joss Stone de muziekwereld met haar spraakmakende debuutalbum ‘The Soul Sessions’. Het album, bestaande uit covers, bereikte drie keer de platina status. Daarnaast is ze vooral bekend geworden door haar soulvolle stem waarmee ze een Grammy won. In haar beginjaren scoorde ze grote hits met o.a. 'Fell In Love With A Boy', 'You Had Me' en 'Tell Me 'Bout It'.

Melanie C

Melanie C brak in de jaren negentig met de de popsensatie de Spice Girls alle verkooprecords. Ook solo scoorde ze top 10-hits met ‘Never Be The Same Again’, ‘I Turn To You’ en het duet met Bryan Adams ‘When You’re Gone’. Op Night of the Proms brengt ze zowel solohits als nummers van de Spice Girls ten gehore.

Emily Bear

De klassieke artiest dit jaar is de jongste ooit op Night of the Proms. De Amerikaanse Emily Bear, eind deze maand wordt ze 16, speelt al piano sinds haar tweede levensjaar. Ze trad 6 keer op in de ‘Ellen Degeneres Show’, gaf op haar zesde een concert in het Witte Huis, heeft opgetreden in de befaamde Carnegie Hall en componeerde samen met 28-voudig Grammy Award-winnaar Quincy Jones.

Douwe Bob

De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor de jonge Amsterdammer. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1 positie van de Album Top 100. De zomerhit ’Sweet Sunshine’ is vervolgens niet van de radio te branden en met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land. Zijn laatste album 'Fool Bar', dat vorige jaar uitkwam. is vernoemd naar de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp.

In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm met zijn hit ’Slow Down', speelde hij op Pinkpop en tourde het najaar met zijn band. Dit jaar kreeg Douwe Bob een Edison in de categorie beste “Pop” en stond hij met zijn FOOL BAR XL in een stijf uitverkochte AFAS Live. "Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. 1 ding is zeker, het eindigt altijd met een groot feest”, aldus Douwe Bob.


Deel:

Timing


Aanvang KRO-NCRV voorprogramma 12.00 uur.

Aanvang concert 15.00 uur.

ZAALPLAN