The original, the best

Al meer dan 21 jaar is er niets dat de energie, de sensualiteit en het spektakel van Riverdance evenaart. Riverdance begon zijn reis in 1994 als pauze-act van het Eurovisie Songfestival, geproduceerd voor televisie door Moya Doherty. Dit opwindende en innovatieve dansstuk van zeven minuten werd vervolgens door Doherty met componist Bill Whelan en regisseur John McColgan uitgebouwd tot een avondvullende voorstelling.

Na de première van Riverdance – The Show in 1995 in Dublin volgden niet minder dan 11.500 voorstellingen voor meer dan 25 miljoen toeschouwers in 515 steden in 47 landen verspreid over de zes continenten.

The 21st Anniversary Production is een nieuwe productie die een heel nieuwe generatie Ierse dansers brengt van wie velen nog niet eens geboren waren toen Riverdance in 1995 in Dublin in première ging. Oude en nieuwe fans zullen niet alleen genieten van de vertrouwde elementen, maar worden ook op sleeptouw genomen en betoverd door de vele toevoegingen in de show, waaronder een groep van uitsluitend vrouwelijke en bijzonder dynamische en talentrijke muzikanten.

Kaarten kosten 55, 65 en 75 85 euro.

Deel