Franse musicalbewerking van de cultfilm

Naar aanleiding van de 40ste verjaardag van de cultfilm Saturday Night Fever, die John Travolta een supersterstatus bezorgde en van de Bee Gees de koningen van de disco maakte, zetten Jean Yves Robin, Roberto Ciurleo, Nicole en Gilbert Coullier het verhaal om naar een Franse musical.

Uiteraard zal ook in deze nieuwe creatie het verhaal worden gebracht van Tony Manero, een in Brooklyn wonende jonge Amerikaan met Italiaanse roots die alleen maar leeft voor de dans. Deze feestkoning raakt in een discotheek tot over zijn oren verliefd op de knappe Stephanie Mangano.

In deze musicalbewerking, die volledig in het teken staat van het feest en de dans, wordt het verhaal van Tony en van de discojaren via sterke en ontroerende personages tot leven gebracht. De 19 hits van de originele soundtrack worden door dj’s en actuele artiesten in een musicalvorm gegoten.

De choreografie ligt in handen van Stéphane Jarny (Salut les Copains, Disco, Love Circus). Voor de scenografie tekent de internationaal vermaarde Stéphane Roy, die o.a. werd onderscheiden voor zijn werk bij Cirque du Soleil.

Fauve Hautot speelt de vrouwelijke hoofdrol in dit spektakel.

Ontdek ‘If I Can’t Have You’ door Jess Glynne, ‘Stayin’ Alive’ door Julian Perretta, Francesco Yates & Måns Zelmerlöw en ‘Night Fever’ door Kylie Minogue. 

Dit spektakel is in het Frans, maar de meest emblematische hits uit Saturday Night Fever worden in hun originele versie vertolkt.

Kaarten kosten 40, 50, 62 en 72 euro.

Reserveren via de link hiernaast.

Rolstoelplaatsen uitsluitend telefonisch op het nummer 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.).

Opgelet: uitgestelde verzending

Tele Ticket Service verstuurt de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

BESTEL TICKETS:


Deel

EXTRA INFORMATIE


Officiƫle website:

www.saturdaynightfever.fr/