Support act: Juanita Stein

De Las Vegas poprockers kondigen hun terugkeer naar België aan. Hun laatste live passages aan ons land dateren van Rock Werchter 2009 en juni 2013 in een uitverkocht Vorst Nationaal. Op dinsdag 6 maart 2018 staan Brandon Flowers en co in het Antwerps Sportpaleis.

The Killers braken wereldwijd door met hun debuutalbum “Hot Fuss” (2004) met daarop de hitsingles “Mr. Brightside” en “Somebody Told Me”. Elk daaropvolgend album parkeerde zich telkens in de hoogste regionen van de charts, net zoals de singles “Human”, “When You Were Young”, “Read My Mind”.

Het is niet alleen uitkijken naar hun concert, maar ook naar de release van de bands vijfde studioalbum ‘Wonderful Wonderful’. Opgenomen in hun eigen Battle Born opnamestudio in Las Vegas en in die van producer Jacknife Lee in Los Angeles. Anton Corbijn voorzag het album van prachtig artwork. Met de huidige single ‘Run For Cover’ en nieuwe single ‘The Man’ tonen The Killers dat zij nog steeds één van de grootste en beste stadionrockbands zijn met vurige poprocksongs. Telkens instant klassiekers die alle fans uit volle borst meezingen. 

Tickets kosten 40, 47 en 54 euro.
 

Dit evenement is afgelopen


Deel:

Timing


18:30 deuren open
20:00 Juanita Stein
21:00 The Killers
23.00 verwacht einde

Deze timing is voorlopig en kan te allen tijde wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

EXTRA INFORMATIE


Officiële website:

thekillersmusic.com