In 2001 speelde Alex Agnew zijn eerste comedyoptredens. In 2003 won hij als eerste Belg pers- én publieksprijs op het prestigieuze Leids-Cabaret-festival. In 2011 stuntte Alex Agnew om als eerste comedian in West-Europa een arena te vullen. Meer dan 63.000 toeschouwers bezochten z’n 5 uitverkochte best of shows in het Antwerpse Sportpaleis. Nadien volgde een nieuwe theatertour én opnieuw 4 volle Sportpaleizen.

Performen en entertainen: het zit in z’n bloed. Alex Agnew is een monument geworden in de Vlaamse podiumkunsten en comedy. En 9 sportpaleizen? Dat kan Alex Agnews’ ego niet aan. Deze show zal z’n 10e sportpaleis worden.

Omdat zalen vullen en mensen laten lachen nu eenmaal in ons DNA zit. Omdat een lange  comedysabbat (2013-2016) geen optie meer is. Omdat het opnieuw tijd is om ‘het woord’ te verkondigen.

Het genderdebat, feminisme, #metoo, cultuurrelativisme, neuspeuteren, Tarzan, Zwerkbal… Vul aan met de gekende onderwerpen en recepten voor een Alex Agnew show, en… BE CAREFULL WHAT YOU WISH FOR.

Tickets: 28,50, 40, 51 en 62,50 euro.

----
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kom als groep en beleef onvergetelijke momenten in groep vanaf 20 personen.
Klik hier voor meer informatie over onze groepsvoordelen.

 

BESTEL TICKETS:


Deel