KLIK HIER VOOR DE WACHTLIJST

Engelands nieuwste popprinses Anne-Marie is klaar voor de grote zalen na een uitverkochte AB in april en 2x de wei van Werchter bezocht te hebben afgelopen zomer (1x als support voor Ed Sheeran, en 1x in KluBC op Rock Werchter). Op woensdag 15 mei volgend jaar brengt ze haar “Speak Your Mind Tour 2019” naar de Lotto Arena in Antwerpen.

Dit jaar rijgt de uit Essex afkomstige Anne-Marie de successen aan elkaar. Zo was er niet alleen de debuutplaat ‘Speak Your Mind’ die zowel in thuisland United Kingdom als in België in de top 3 belandde, maar parkeerde ze ook de ene na de andere hitsingle in de charts. Denk aan het samen met Ed Sheeran geschreven “2002” en de single “Friends” van Marshmello & Anne-Marie, dat in 36 landen op #1 in iTunes stond en reeds 5 miljoen tracks verkocht. Niet alleen solo is Anne-Marie een hitmachine. Ook wanneer ze samenwerkt met andere artiesten (o.a. David Guetta “Don’t Leave Me Alone”, Rudimental “Let Me Live”, Clean Bandit “Rockabye”, ...) huist die single al snel in de hoogste regionen van de charts.

Anne-Marie met een energieke live show, kleurrijke popdeuntjes, sprankelende outfits, en zwoele ragga ritmes brengt je aan het dansen van de eerste tot de laatste noot in de Lotto Arena op 15 mei 2019. Of zoals De Standaard het omschrijft:

“Anne-Marie amuseerde zich rot op Rock Werchter. En, warempel, u ook. Resultaat: een onweerstaanbaar, voorbeeldig popconcert.” - De Standaard, concertreview Anne-Marie op Rock Werchter

Ticketprijs: € 34,11

----
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Je ontvangt je tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

KOOP TICKETS

Deel:

Timing


Opening deuren om 18.30 uur. Informatie over het verdere tijdschema volgt.