Deep Bridge brengt het betoverend verhaal van ‘Assepoester’ naar Vlaanderen. Vanaf april 2019 staat deze magische en ontroerende musical op de planken in Antwerpen, Gent & Hasselt. Je beleeft de transformatie van een verlegen meisje tot een oogverblindende prinses met glazen muiltjes, op zoek naar liefde en geluk. 
 
Het verhaal
In een land hier ver vandaan woont een mooi en lief meisje, Assepoester. Maar Assepoester is niet gelukkig. Ze wordt door haar stiefmoeder verplicht om hele dagen te wassen, te poetsen, te strijken en te koken. Tot de koning op een dag een groot bal organiseert voor alle meisjes in het land om op zoek te gaan naar een bruid voor de prins. De stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan, maar daar steekt de goede fee een stokje voor. Zij tovert Assepoester om en geeft haar een prachtige jurk, glazen muiltjes én een grote koets. Assepoester vertrekt stiekem naar het bal om het hart van de prins te veroveren. Maar ze heeft weinig tijd, want de betovering wordt om klokslag twaalf uur verbroken...
 
Wie past het schoentje?
De hoofdrol is weggelegd voor niemand minder dan Helle Vanderheyden. Zij schitterde deze zomer afwisselend met Tinne Oltmans als prinses Doornroosje en zingt binnenkort de sterren van de hemel tijdens ‘Er was eens..., het Sprookjesconcert’. Thomas Van Goethem haalt voor de laatste keer de charmante prins in zichzelf naar boven en zal het hele land doorkruisen, op zoek naar het meisje met de glazen muiltjes.
 
Magie is overal
Deep Bridge en Van Hoorne Entertainment gieten deze bestaande sprookjesmusical in een nieuwe vorm. De voorstelling is geschikt voor de hele familie en er is méér dan alleen maar een mooie en fantasierijke voorstelling. Het publiek zal de sprookjesfiguren ook écht ontmoeten en wie verkleed komt, maakt kans op een fantastische prijs.

Weekprijzen: €32 - €27 - €22
Weekendprijzen : €37 - €32 - €27

Het ‘Family ticket’ is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

----
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

BEKIJK ANDERE DATA