SUPPORT : DJ Daddy K

Voelde je ook net die aardbeving op de muziekplaneet? De Black Eyed Peas kondigen hun langverwachte terugkeer naar de Europese podia aan! Acht jaar na hun laatste tournee op het Europese vaste land maakt de meermaals met platinaplaten en Grammy Awards bekroonde groep een nieuwe afspraak met zijn Belgische fans op zaterdag 17 november in Vorst Nationaal!

De band zet het heugelijke nieuws kracht bij door op dit eigenste moment een nieuwe single “Get it” met bijbehorende spraakmakende en maatschappijkritische video te onthullen. Na hun laatste album, de bestseller ‘The Beginning’, werd het een tijd lang stil rond de groep. Nu staan ze er weer. Een nieuw nummer dat aansluit bij het urban/hip hop geluid uit hun begindagen en dat tevens de opvolger is van twee andere tracks die eerder dit jaar verschenen: het opmerkelijke “Street Livin’” waarop Will.i.am, Taboo et Apl.de.apl luid en duidelijk hun onvrede uiten over de incidenten met bruut politiegeweld en de immigratieproblematiek waarmee de VS geconfronteerd wordt deze dagen, en “Ring The Alarm", een overduidelijke aanklacht tegen de penibele toestand waarin de wereld zich bevindt, om ons vervolgens wakker te schudden dat het uur van verandering aangebroken is. De nieuwe songs beloven veel goeds voor de grote terugkeer van Black Eyed Peas van wie we sinds 2016 en hun "#WHERESTHELOVE" versie 2.0 niets meer gehoord hadden.

In afwachting van nog meer nieuwe nummers in de volgende maanden, is er nu alvast de kans om één van de meest invloedrijke bands van zijn generatie weer live aan het werk te zien. Zet je schrap, want het gaat hard gaan met de ticketverkoop!

Ticketprijs: 52 euro & 42 euro.

----
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Dit evenement is afgelopen


Deel:

Timing


18:30 deuren
19:30 DJ Daddy K
20:15 pauze
20:30 India Love
20:45 pauze
21:00 Black Eyed Peas
23:00 verwacht einde
(onder voorbehoud)