LIAM GALLAGHER
OP WOENSDAG 21 NOVEMBER 2018 IN VORST NATIONAAL, BRUSSEL!
> CONCERT UITGESTELD NAAR LATER TE BEPALEN DATUM!

Het concert van Liam Gallagher, dat op 21 november in Vorst Nationaal zou plaatsvinden, zal helaas worden uitgesteld naar een latere datum.

Naar aanleiding van een wijziging in de opnameplanning van Liam, ziet hij zich genoodzaakt om zijn Europese tournee in november 2018 uit te stellen. Een nieuwe datum voor het Brusselse concert zal binnenkort aangekondigd worden. De ticketverkoop is momenteel stopgezet en zal opnieuw starten zodra een nieuwe datum bevestigd is. Reeds verkochte tickets blijven geldig voor de nieuwe concertdatum. Tickethouders zullen gecontacteerd worden zodra deze nieuwe datum bekend is.

----

Liam Gallagher zette in maart van dit jaar de AB in vuur en vlam. Daar blijft het niet bij voor de Britse rocker, want hij keert dit najaar terug naar Brussel! Dit keer staat hij op woensdag 21 november op de planken in Vorst Nationaal.

Het enfant terrible van de Engelse rock leverde vorig jaar met ‘As You Were’ een absolute parel van een rockplaat af, met een rauw en puur geluid, volledig ten dienste van zijn unieke en nonchalant klinkende stem. Op zijn eerste soloalbum levert Liam een prachtige reeks songs af waaronder de singles “Wall Of Glass” en “For What It’s Worth”. De fans weten zijn nieuw werk erg te smaken. Van overal ter wereld krijgt hij alleen maar lovende reviews. Liam blijft ons bekoren met zijn muziek dankzij die dijk van een plaat die hij begin maart kwam voorstellen in de AB. Het concert, waar ook de grote klassiekers van Oasis niet in ontbraken, werd dan ook overladen met superlatieven.

Afspraak met Liam Gallagher op 21 november in de Brusselse muziektempel voor een niet te missen concert!

Tickets: 40,20 euro

----
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Dit evenement is afgelopen


Deel: