Ook John Terra, Willy Sommers en Luc Steeno op Het Schlagerfestival 

Na de aankondiging van Laura Lynn en Lindsay voegt Het Schlagerfestival drie mannelijke topartiesten toe aan de line-up voor volgend jaar: Luc ‘Hij speelde accordeon’ Steeno, Willy ‘Laat de zon in je hart’ Sommers en John ‘De dag dat het zonlicht niet meer scheen’ Terra. “Tien jaar geleden was ik de laatste keer te gast op Het Schlagerfestival. Dat was nog voor het succes van mijn album ‘John Terra zingt Neil Diamond’, dus ik ben ontzettend blij dat ik volgend jaar een scheut Neil Diamond mag toevoegen aan de setlist van Het Schlagerfestival”, aldus John Terra. Surf naar www.hetschlagerfestival.be voor meer informatie over de line-up.


Lindsay en Laura Lynn zijn de eerste namen voor Het Schlagerfestival 2019

Laura Lynn en Lindsay, de twee leading ladies van de Vlaamse showbizz, sprokkelden een mooie verzameling gouden en platina albums bij elkaar en zijn op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019 te gast op Het Schlagerfestival 2019. 
 
Radio 2 maakte zondagmiddag voor het eerst live radio vanop Het Schlagerfestival in Hasselt. In zijn ‘Tussen pot en Pinte’-uitzending bracht Marc Pinte tussen 13.00 en 16.00 uur een sfeerverslag en interviews. Tijdens zijn rechtstreekse radio-uitzending maakte hij ook de eerste artiesten bekend voor Het Schlagerfestival 2019: Lindsay en Laura Lynn.

“Na al die jaren blijft het een geweldig gevoel als je wordt uitgenodigd voor Het Schlagerfestival. De start van mijn carrière was ook de start van het festival. A match made in heaven, want dat gevoel ervaar je wanneer je voor duizenden mensen je liedjes zingt en al die mensen meezingen van de eerste tot de laatste noot. Heerlijk”, zegt Laura Lynn, die momenteel druk bezig is in de studio met de opnames voor een nieuw album. 
 
Ook mama Lindsay is volgend jaar terug van de partij op Het Schlagerfestival. “Dit jaar stond ik niet op het podium, maar ik ben in de zaal komen kijken en supporteren voor mijn broer Christoff, en de collega-artiesten. Ja, dat is ook een geweldige ervaring. De mensen genieten, ze nodigen je spontaan uit om mee te stappen in de polonaise. Het is hier altijd één groot volksfeest, waar de mensen tijd maken voor elkaar, waar ze meefeesten, genieten van het leven.” 
 


Veel plezier tegen een betaalbare prijs

In 2019 vindt de 14de editie van Het Schlagerfestival in de Ethias Arena plaats op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 maart. De show op zondag is een middagshow die start om 15.00 uur.

Bij elke show zijn er dansplaatsen op de binnenruimte tussen podium en catwalk. Voor de catwalk zijn er zitplaatsen op vrijdag en zondag en staanplaatsen op zaterdag.

De dansplaatsen zijn bedoeld voor fans die volop willen dansen, springen en uit de bol gaan. Wie verkiest om het toch wat rustiger aan te doen, geniet vanaf de zitplaatsen op de tribunes niet alleen van de artiesten op het podium maar evenzeer van het feestende publiek op het middenplein.

Het Schlagerfestival biedt heel veel waar voor weinig geld, zodat echt iedereen erbij kan zijn.

Kaarten kosten 30, 40 en 45 euro.

30 euro (tijdelijk 28 euro)

 • zitplaats achterste rijen frontale tribune

40 euro (tijdelijk 38 euro)

 • rolstoelplaats
 • zitplaats middelste rijen frontale tribune
 • zitplaats achterste rijen op het ambianceplein op vrijdag en zondag
 • staan(dans)plaats op de binnenruimte tussen podium en catwalk
 • staan(dans)plaats op het ambianceplein rond de catwalk op zaterdag

45 euro (tijdelijk 43 euro)

 • zitplaats zijtribunes en eerste rijen frontale tribune
 • zitplaats voorste rijen op het ambianceplein op vrijdag en zondag

Ook voor groepen en bedrijven

Ook grote groepen en bedrijven komen graag naar Het Schlagerfestival. Bedrijven wenden het evenement aan om een relatiemarketingactiviteit op te zetten of als VIP-uitstap met het personeel.

Snel reserveren is de boodschap voor groepen en bedrijven die in 2018 weer mee een onvergetelijk feest willen bouwen!

Voor groepen zijn er aantrekkelijke kortingen:

 • 4,00 euro korting per kaart vanaf 50 kaarten
 • 5,50 euro korting per kaart vanaf 250 kaarten
 • 7,50 euro korting per kaart vanaf 500 kaarten

Groepskortingen kunnen worden besteld via groepen@sportpaleisgroup.be.

VIP-arrangementen via vip@sportpaleisgroup.be.

Het Schlagerfestival Kaarten kosten 30, 40 en 45 euro.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

BESTEL TICKETS:


Deel

ZAALPLAN