Extra voorstellingen in Antwerpen op vrijdag 12 en zaterdag 13 april, telkens om 20 uur

Stany Crets brengt hedendaagse Monty Python’s Spamalot

Na 8 jaar is de Broadwayhit ‘Monty Python’s Spamalot’ terug! Stany Crets brengt een nieuwe, hedendaagse bewerking van de film ‘Monty Python and the Holy Grail’ naar het theater; absurd en geniaal.

Hiervoor strikte hij een absolute topcast: Jonas Van Geel, Jan Van Looveren, Walter Baele, Koen Van Impe, Kobe Van Herwegen, Ann Van den Broeck, Nordin De Moor en Dieter Verhaegen. Erik Van Looy neemt de stem van God op zich.

Het verhaal van Spamalot volgt Koning Arthur op zijn zoektocht naar de Heilige Graal. Arthur, reizend met zijn bediende Patsy, vraagt enkele ridders hem te vergezellen, waaronder Sir Robin, Sir Galahad, Sir Bedevere en Sir Lancelot. Onderweg ontmoeten ze vele vreemde types, zoals de Spottende Fransoos, Tim de Tovenaar, de Dame van het Meer en de Ridders die Ni zeggen.

De internationaal geprezen musical steekt op liefdevolle wijze de draak met het genre maar brengt tegelijk heel mooie muziek, schitterende nummers en fantastische spelscènes. De clou is nergens te vinden – net zoals de Heilige Graal – maar je krijgt wel een verhaal vol verrassingen en hilariteit.

Kaarten kosten 27,50, 37,50, 47,50, 57,50 en 67,50 euro.
Weekendprijzen (vanaf vrijdagavond) zijn +5 euro.
(Golden Seats = Flying Circus)

Deel