KLIK HIER VOOR DE WACHTLIJST

Support act: Ego Kill Talent

Within Temptation gaat opnieuw op tournee. De tour brengt de band naar 33 steden in 18 landen, waaronder ook de Lotto Arena in Antwerpen op zaterdag 17 november 2018.

De tournee komt er na een lange pauze van de band. Leadzangeres Sharon den Adel: “Na de laatste tour ging ik door een moeilijke periode. Ik realiseerde me dat ik tijd voor mijn familie en mezelf nodig had. Daar bovenop kwamen ook tegenslagen in de persoonlijke sfeer, waardoor ik mezelf ging afvragen: wil ik dit leven met de band nog wel. Alles was teveel. Maar door het werken aan mijn solo-project ‘My Indigo’ kreeg ik ook de inspiratie terug om songs te schrijven voor een nieuw Within Temptation-album.”

De Europese tour zal onderdeel zijn van een in 2018 nieuw te verschijnen album en is de opvolger van het in 2014 verschenen album ‘Hydra’. In de afgelopen 20 jaar heeft de symfonische rockband meer dan 250 miljoen Youtube-views, 200 miljoen streams en 3,5 miljoen albums en dvd’s verkocht in meer dan 60 landen.

Within Temptation komt op zaterdag 17 november 2018 naar de Lotto Arena in Antwerpen voor een wervelende show vol hits én nieuw werk.

Tickets: 47 euro.

Dit evenement is afgelopen


Deel:

Timing


18:30 deuren open
20:00 Ego Kill Talent
21:15 Within Temptation
22.45 verwacht einde

Deze timing is voorlopig en kan te allen tijde wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

 

EXTRA INFORMATIE


Officiƫle website:

www.within-temptation.com