WWE Live in Vorst Nationaal wordt verplaatst naar donderdag 9 mei 2019
De show van WWE Live die moest doorgaan op vrijdag 2 november 2018 in Vorst Nationaal wordt verplaatst naar donderdag 9 mei 2019 in dezelfde zaal. De tickets voor de show blijven geldig voor de nieuwe datum: 9 mei 2019.


Op 9 mei 2019 komt de WWE Live Tour naar Vorst Nationaal. Het wordt opnieuw een niet te missen avond, vol spanning en spektakel. Bikkelharde duels en spannende ontmoetingen in een show tussen de beste teams en de grootste rivalen.

WWE is het razend populaire worstelprogramma dat overal ter wereld op tv wordt uitgezonden. De liveshow, waarin een aantal gerenommeerde kampioenen het tegen elkaar opnemen, tourt ook de hele wereld rond en staat al jaren garant voor entertainment met hoofdletter E!

Op 9 mei  zullen de WWE Superstars Roman Reigns, Seth Rollins, Braun Strowman, Kevin Owens, Nia Jax, Alexa Bliss, Sami Zayn, Bray Wyatt en vele anderen het beste van zichzelf geven voor de ogen van de Belgische fans. De line-up is steeds onder voorbehoud van lastminute-wijzigingen.

Met steeds weer nieuwe verhaallijnen, verrassende ontknopingen en spectaculaire stunts zijn de WWE-shows populair bij jong en oud. Ook in België trekken de worstelaars keer op keer volle zalen.

Kaarten kosten 47, 59, 70, 87 en 128 euro.

----
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

KOOP TICKETS

Deel:

EXTRA INFORMATIE


Officiƫle website:

www.wwe.com