Ongelooflijk! Vanwege de enorme vraag naar tickets op basis van de wachtlijst is zonet beslist om ook een vierde datum toe te voegen aan de Bart Peeters Deluxe-reeks en dit op dinsdag 26 november 2019.

Dinsdag 26, woensdag 27, vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2019 komt Bart Peeters met een heel eigen “Best of”-programma naar de Lotto Arena. En laat die zaterdag nu net ook de dag zijn waarop hij 60 wordt. 

Zijn theatertournees zorgen keer op keer voor volle zalen, als gastvedette stond hij heel dikwijls mee op het podium in de grote arena’s, maar nooit eerder bracht Bart Peeters zijn eigen avondvullende arenashow. Daar komt in 2019 verandering in.

Bart koos voor de Lotto Arena omdat ze groot genoeg is voor echte ambiance en gezellig genoeg voor echte intimiteit. De tweevoudige “Deluxe”-show in de Lotto Arena wordt er een waarbij Bart zijn grote successen zal brengen. In tegenstelling tot de gewone “Brood Voor Morgenvroeg”-concerten krijgt de show in de Lotto Arena een “grootste hits”-karakter.

“Uit zijn omvangrijke repertoire een avondvullend programma samenstellen is een luxe. Maar we kunnen Bart natuurlijk niet tot de vroege ochtend laten doorgaan. Daarom wordt het nog een lastige keuze welke nummers wel of niet aan bod zullen komen bij deze terugblik op zijn uitgebreide zangcarrière”, klinkt het bij de organisatie.

Bart brengt naar goede gewoonte zijn groep “De ideale mannen” mee, verbluffende muziekvirtuozen die alle genres en instrumenten aankunnen. En er zal ook ruimte zijn voor “speciallekes”. Zo hadden Bart en zijn groep onlangs een ontroerende ervaring met het 360-koppige pop-upkoor o.l.v. Hans Primusz. Zij komen terug als één van de special guests; in de Lotto Arena is daar plaats voor.

Bart Peeters kennen we als de man van de vrolijke muziekjes met vlot meezingbare refreinen, al hebben zijn liedjes wel vaker een diepere ondertoon en bevat zijn repertoire ook meer ingetogen nummers. Bart verkent de wereld al spelend met aanstekelijke wereldritmes. Van reggae, ska en samba over bluegrass, gospel en hitsige gipsyjazz tot Franse musette en uitbundige Balkanmuziek. Vandaar dat er ook gekozen werd voor staanplaatsen op het middenplein op beide shows.

Tijdens ‘Bart Peeters Deluxe’ geeft het feestvarken het beste van zichzelf aan zijn publiek. Een beetje de omgekeerde wereld dus, want normaliter gaan de cadeaus richting jarige en niet andersom. 

Vertel het voort aan iedereen, maar niet in de nabijheid van Bart zelf. Als eeuwig jonge artiest hoeft hij er namelijk niet telkens aan herinnerd te worden dat hij in 2019 60 wordt.

Kaarten kosten 22,90, 32,98, 44,18 en 55,38 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Volg Lotto Arena rechtstreeks op Facebook

BESTEL TICKETS:


Deel