Een betoverende nieuwe sprookjesmusical en interactief plezier voor jong & oud(ers)  

Het begint stilaan een traditie te worden: na de successen van ‘Roodkapje’ en ‘Hans en Grietje’ presenteert Music Hall met ‘De Prinses en de Toverspiegel’ opnieuw een interactieve sprookjesmusical voor jong én oud. Het zal een heel bijzonder avontuur worden, iets wat je nooit eerder kon beleven, niet in het minst omdat het een compleet nieuw verhaal is, ontsproten uit het creatieve sprookjesbrein van Brigitte Derks. 

In de beste sprookjes heb je het gevoel dat alles kan gebeuren en dat is ook in deze sprookjesmusical het geval. Ga mee op avontuur naar een nieuwe magische wereld bevolkt door prachtige prinsessen, dromerige prinsen en... het grappigste konijnenduo aller tijden: Whoppie en Floppie! ‘De Prinses en de Toverspiegel’ neemt je mee op een vermakelijke reis vol humor, magie, vrolijke meezingers en aanstekelijke dansjes. Ook de ouders worden niet vergeten met de vele dubbele bodems en subtiele verwijzingen die met een knipoog in het verhaal zijn verstopt.
Wanneer het doek is gevallen, is het trouwens nog niet gedaan met de fun! Dan kunnen de kindjes nog glunderend op de foto tijdens een "meet & greet" met de sprookjesfiguren.

Het verhaal

Er was eens een prinses met een magische toverspiegel. Elke dag gebruikte de prinses deze spiegel om in de toekomst te kijken, totdat op een dag de spiegel plots verdwijnt. Een behoorlijk slechte timing, want de 18e verjaardag van de prinses komt eraan en die dag moet ze een prins uitkiezen om het koninkrijk naar een mooie toekomst te leiden. Hoe weet ze nu welke keuze ze moet maken? Ze besluit het paleis te verlaten en op zoek te gaan naar een tovenaar met een glazen bol, in de hoop dat hij haar de toekomst kan laten zien, zodat ze zeker de juiste prins uitkiest. Onderweg beleeft ze de spannendste avonturen en maakt ze nieuwe vrienden, waaronder het West-Vlaamse konijnenduo Whoppie en Floppie. Zal ze de tovenaar kunnen vinden? Hoe ziet haar toekomst eruit? En die van het koninkrijk? Hadden we nu maar een glazen bol... of een toverspiegel, misschien? 

Producent: Geert Allaert
Script, liedteksten & regie: Brigitte Derks
Muziek: Paul Vermeulen en Chris Van Tongelen

Duurtijd: ±80 minuten zonder pauze
Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar

26/10 = Avant Première
27/10 = Première

Kaarten kosten 19, 24, 31 en 39 euro.
Avant-première op 26.10 om 14 uur: kaarten 25% goedkoper voor de hele verkoopperiode.

Korting 15%

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

 

BEKIJK ANDERE DATA