Op 29 september komt Khalid zijn nieuwste album “Free Spirit” voorstellen in de Lotto Arena in Antwerpen. Als zoon van een zingende militair/moeder bracht hij zijn jeugd aan beide kanten van de oceaan door (Kentucky, Washington, New York, Duitsland en Texas) en kreeg hij muziek met de paplepel mee.

Zijn debuut “American Teen” werd met superlatieven overladen: “a promising amalgam of bedroom art-soul and 1980s new-wave pop maximalism, and a union of lonely-boy mirror gazing with a sense of larger cultural purpose” (The New York Times) en “preternaturally soulful 19-year-old Texan singer-songwriter Khalid has a way with beats – and words – that speaks to the modern American experience of youth in a natural, resonant way.” (Time). De opvolger “Free Spirit” verscheen op 5 april en de eerste single ‘Talk’ is alvast een groot succes!

In zijn prille carrière wist Khalid al heel wat belangrijke awards zoals de Woodie To Watch Award op het SXSW-festival, de MTVMusic Award als Best New Artist, een Billboard Music Award en American Music Award te verzilveren. Daarnaast werkte hij ook al samen met verschillende grote namen zoals Calvin Harris, Future, Logic, Alessia Cara, Marsmello, Billie Ellish, Shawn Mendes, enzovoort…

Met meer dan een miljard streams wereldwijd is Khalid een hit op alle streaming-platformen met de tracks “Location”, “Let’s Go”, “Hopeless”, “Coaster”, “Saved”, “Shot Down”, “American Teen”, “Young, Dumb & Broke” en “Angels” en is hij op de snelweg om een wereldster te worden.

Op 29 september stopt zijn veroveringstocht een avond lang in de Lotto Arena! Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 12 maart via greenhousetalent.be.

Kaarten kosten 46 euro
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

BESTEL TICKETS:


Deel