Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 6 maart om 10 uur.
Limited Early Bird presale vanaf maandag 4 maart om 20 uur.

In 2015 werd in dé technoclub van Europa – Fuse natuurlijk – KNTXT geboren. Een concept met een duidelijke doelstelling: een kwaliteitsvolle techno-ervaring, met de beste nationale en internationale acts. Na edities in Brussel, Gent en Antwerpen en een eigen stage op Tomorrowland, bracht KNTXT de allerbeste technobeats van het moment vorig jaar voor het eerst naar het Sportpaleis. Charlotte de Witte, die op 1 maart door BBC Radio 1 werd aangesteld als resident DJ, tekende als bezielster van KNTXT uiteraard present en ook technogrootheden Chris Liebing, Len Faki en Sam Paganini draaiden een waanzinnige set. DVS1 en One Track Brain maakten de line-up van de grootste KNTXT-editie ooit compleet. Bekijk de aftermovie hier.

Terwijl KNTXT inmiddels op het punt staat om internationaal te debuteren in de legendarische Fabric in London op 16 maart, rijst hier bij ons de vraag naar een tweede Sportpaleiseditie. En die komt er! Zaterdag 16 november keert het technoconcept van Charlotte de Witte terug naar Antwerpen. De eerste namen worden binnenkort bekendgemaakt.

KNTXT in het Sportpaleis, dat is feest tot in de vroege uurtjes.

Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 6 maart om 10 uur. Voor de grootste fans is er opnieuw een limited Early Bird presale aan voordeeltarief. Er op tijd bij zijn is de boodschap, want de presale verkocht vorig jaar uit in no time. 1.000 tickets only, en dit vanaf maandag 4 maart om 20 uur. Get your tickets now!

Kaarten kosten 45,30 euro.
Early Bird presale: 37,46 euro.

Dit evenement is een coproductie van Live Nation / Tomorrowland / Fuse

KOOP TICKETS

Deel:

Timing


Deuren - 20:00
Einde - 06:00