Lil Kleine kondigt Het Concert in Het Sportpaleis aan

Lil Kleine brengt op 26 oktober zijn show ‘Het Concert’ naar het Antwerps Sportpaleis. Zijn shows in Ziggo Dome Amsterdam waren binnen no time uitverkocht en ontvingen louter lovende recensies. Vandaag kondigt Lil Kleine aan ook met deze show naar België te komen. De verkoop van de show start aankomende donderdag.

Lil Kleine: “Dit is zo dik! Ik vind optreden voor mijn Belgische fans één van de leukste dingen die er is. Als je denkt dat het niet groter kan, sta je ook gewoon met je show in Het Sportpaleis.”

De Amsterdammer is de eerste Nederlandse rapartiest die solo in het Sportpaleis staat. De rapper stond in 2018 nog twee keer in de Lotto Arena met zijn succesvolle ‘Alleen-tour’. Die concerten waren binnen no-time uitverkocht.

In mei dit jaar stond de rapper met zijn compleet nieuwe show in de Ziggo Dome in Amsterdam waar ruim 32.000 bezoekers op af kwamen. Lil Kleine beloofde zijn fans een show zoals nooit eerder vertoond en maakte dat waar. Nederlandse media schreven lovende recensies over de show:

“★★★★☆
Lil Kleine laat hit na hit door de Ziggo Dome stromen.” – Volkskrant

“Vlammen, bommen, een lichtshow en een liveband; het is er allemaal.” – AD

‘Lil’ Kleine blijft twee uur lang boeien in Ziggo Dome” – Het Parool

“Lil Kleine maakt zijn droom waar in de Ziggo Dome” – Top40

“ Hij belooft een spektakel en dat krijgen we. ” – Trouw

Het Concert, zoals de show heet, staat garant voor veel nieuwe muziek en een next level show. Zo zullen zijn recente hits voor het eerst live ten gehore gebracht tijdens ‘Het Concert’ in het Sportpaleis Antwerpen. Zijn nieuwe album wordt in september 2019 verwacht.

Vanaf nu kunnen bezoekers zich pre-registreren via de website van Lil Kleine en www.hetconcert.nl, waarmee zij een uur eerder (om 19.00 uur) toegang krijgen tot de kaartverkoop. 
Het Concert is toegankelijk voor alle leeftijden. Begeleiding van bezoekers tot 12 jaar is verplicht.

Kaarten kosten 36,50, 42,50, 48,50, 53,50 en 81,50 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

 

KOOP TICKETS

Deel: