MAMMA MIA! komt naar Vlaanderen!

De wereldwijde hitmusical ‘MAMMA MIA!’ komt naar Vlaanderen! Deep Bridge heeft de rechten verworven om een eigen en volledig Vlaamse versie van de wereldwijde hitmusical te maken. In 2020 danst Vlaanderen weer op de hits van ABBA.

‘MAMMA MIA!’ ging op 6 april 1999 in wereldpremière op de Londonse West End. De show loopt er nog steeds en haalde wereldwijd al 60 miljoen bezoekers. In 2008 ging de filmversie van ‘MAMMA MIA! The Movie’ in première en in juli van dit jaar verschijnt het vervolg ‘MAMMA MIA! Here we go again’. In 2019 viert ‘MAMMA MIA!’ de musical zijn 20e verjaardag in de Londense West End.

‘MAMMA MIA!’ combineert de grootste hits van ABBA met een humoristisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie, die op het punt staat om te trouwen. Sophie wil dolgraag worden weggegeven door haar echte vader, maar het blijkt niet eenvoudig om te ontdekken wie dat is… Ze wil een antwoord krijgen op haar vraag en nodigt daarom drie voormalige liefdes van haar moeder uit op het Griekse eiland waar ze wonen. Donna wordt compleet verrast door het weerzien met de mannen en staat plots oog in oog haar bruisende verleden. Samen met haar vriendinnen haalt Donna herinneringen op aan vroeger, aan oude liefdes en aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Alle bekende ABBA hits passeren de revue, waaronder ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.

De voorstelling speelt try-outs in Ethias Theater vanaf 17 februari 2020 en gaat in première in de Antwerpse Stadsschouwburg in het weekend van 7 maart 2020.

Ticketprijzen zullen variëren tussen €24 en €79 en wie kiest om stoeltjes tijdens de try-outs te reserveren, krijgt maar liefst €10 korting!

Tickets voor de gala première zijn beschikbaar vanaf €39 en zijn inclusief drankje en een showboek per 2 personen.

Meer info op deepbridge.be.

*Kortingen zijn niet cumuleerbaar.

 

BEKIJK ANDERE DATA