In juni 2018 bracht Pascal Obispo zijn nieuwe, verenigende single ‘Chante la rue chante’ uit als voorbode van zijn nieuwe album (release: 12 oktober 2018).

Voor zijn nieuwe album werkte hij samen met Benjamin Biolay, Calogero, Christophe, Isabelle Adjani, Youssou’n’Dour, Philippe Pascal… en heel wat andere gastartiesten. De plaat, die gedeeltelijk werd gerealiseerd door Benjamin Biolay en Pierre Jaconelli, draagt toepasselijk de naam ‘Pascal Obispo’, want Pascal schreef zelf het merendeel van de teksten. Hij keert terug naar de bron door opnieuw rockgetinte popsongs af te leveren.

Vanaf januari 2019 gaat Pascal Obispo weer met zijn muzikanten op tournee door Frankrijk en België om zijn fans te trakteren op zijn grootste successen en zijn nieuwe songs.

Na een tournee met eerder intieme concerten op 15 en 16 januari in het Koninklijk Circus in Brussel, op 18 januari in het Forum van Luik en op 19 januari in het PBA van Charleroi, staat Pascal Obispo weer op het grote podium van Vorst Nationaal op vrijdag 29 november 2019 ! Reserveer nu al je plaatsen!
 
----
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.