De spectaculaire productie The ABBA Story – Thank You For The Music van Bernhard Kurz (eveneens de succesvolle producer van o.a. Elvis The Musical, Simply The Best, The Musical – The Tina Turner Story en The Beatles Musical – All You Need Is Love) komt op zaterdag 2 november 2019 naar Stadsschouwburg Antwerpen. Dit twee uur durende muzikale spektakel brengt de grootste hits van Agnetha, Anni-Frid, Benny en Björn tot leven. “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Take A Chance On Me”, “Money, Money, Money”, “Dancing Queen” en alle andere onvergetelijke ABBA-songs, gebracht door artiesten die niet alleen verbazingwekkend hard lijken op de originele line-up, maar ook in staat zijn om hun sound met een doorgedreven perfectie te reproduceren.

De schitterende Engelstalige show vertelt het verhaal van de bekendste Zweedse band aller tijden, die in de jaren 70 – 80 de wereld veroverde met erg aanstekelijke popliedjes. Vanaf hun overwinning op het Eurosong Festival in 1974 tot de split in 1983. Een terugblik op een onvergetelijk stukje muziekgeschiedenis, met een muzikaal en visueel erg hoogstaande productie. “We brengen eigenlijk infotainment, een combinatie van informatie en feest”, zegt Bernhard Kurz. “En wat nog belangrijker is: het klinkt alsof je thuis een ABBA-cd aan het beluisteren bent. De artiesten zingen live en worden begeleid door een liveband.” Het concert brengt een prachtig eerbetoon aan de band en zijn onsterfelijke muziek.

The ABBA Story – Thank You For The Music ontstond in Estrel Berlijn, maar werd intussen al in heel wat Europese landen opgevoerd. De Berliner Zeitung omschreef de show als “waarschijnlijk het beste ABBA-spektakel van de vele die momenteel door Duitsland touren”.

Tickets: €77,28 - €50,40 - €32,48

----
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

KOOP TICKETS

Deel: