De spectaculaire musical Thank You For The Music - The Abba Story, met internationale topcast, reist zowat heel Europa rond en was vorig jaar voor de eerste keer in België te zien. De muzikale show is in het najaar opnieuw te zien in ons land, op zaterdag 2 november in de Antwerpse Stadsschouwburg. Vandaag werd echter nog een extra Belgische show aan het tourschema toegevoegd. Het Plopsa Theater in De Panne, dat concerten en shows host voor groot en klein, opent op 31 oktober maar al te graag de deuren voor de schitterende muzikale show. Tickets voor beide data in ons land zijn nu beschikbaar!

Het Engelstalige spektakel brengt de grootste hits van Agnetha, Anni-Frid, Benny en Björn tot leven. “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Take A Chance On Me”, “Money, Money, Money”, “Dancing Queen”, "Thank You For The Music" en alle andere onvergetelijke ABBA-songs, gebracht door artiesten die niet alleen verbazingwekkend hard lijken op de originele line-up, maar ook in staat zijn om hun sound met een doorgedreven perfectie te reproduceren. Een terugblik op een onvergetelijk stukje muziekgeschiedenis, met een muzikaal en visueel erg hoogstaande productie. Niet te missen!

Tickets Stadsschouwburg Antwerpen: €77,28 - €50,40 - €32,48

Tickets Plopsa Theater: €50,40 

----

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa van de Stadsschouwburg worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend. Tickets voor het Plopsa Theater kunnen in voorverkoop enkel online aangekocht worden.

BEKIJK ANDERE DATA