Viewer voor webcontent
 • Lost Frequencies, Less is more

Lost Frequencies, Less is more

za 06.05.2017 Lotto Arena

Tickets

 • Officiële tickets
 • Veilig betalen

{{item.date}} {{item.location}}

{{ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']}} {{ticket.startTime}}

Packages


 • € {{package.price}}
  {{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
€ {{package.price}}
{{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
{{modal.title.split('--')[0]}}
{{modal.title.split('--')[1]}}
{{modal.date}} {{modal.time}} {{modal.location}}

VIP Experience Sportpaleis Group

Aangeboden door Sportpaleis Group
 • {{item.Description}}
  € {{activePackage.PriceIncl.toLocaleString('nl-NL')}}Excl. €{{activePackage.PriceExcl.toLocaleString('nl-NL')}} p.p.
  {{event.Date}} {{event.Time}} {{event.Location}}
€ {{activePackage.PriceIncl.toLocaleString('nl-NL')}}Excl. €{{activePackage.PriceExcl.toLocaleString('nl-NL')}} p.p.
{{event.Date}} {{event.Time}} {{event.Location}}
Lost Frequencies, Less is more
{{ modalTitle.split(' -- ')[4] }}
{{modalTitle.split(' -- ')[1]}} {{modalTitle.split(' -- ')[2]}} {{modalTitle.split(' -- ')[3]}}

Over Lost Frequencies, Less is more

Support acts: Nick Delgado - Henri PFR

België boven tijdens Less is More op 6 mei in Lotto Arena
Brusselse dj Henri PFR in voorprogramma Lost Frequencies

Dat Lost Frequencies op 6 mei in de Lotto Arena staat met zijn soloconcert Less is More, hoefden we je vast niet meer te vertellen, want die zaterdag staat ongetwijfeld al met een fluo stip aangeduid in je agenda.

Hij brengt er niet alleen zijn wereldberoemde hitsingles Are you With Me, Reality, Beautiful Life en What is Love, maar hij zal er ook zijn nieuwe songs, waaronder All or Nothing, spelen. Niemand minder dan vers Brussels talent Henri PFR verzorgt het voorprogramma. De dj en producer scoort op dit moment een hit met Until The End.

Lost Frequencies aka Felix De Laet zal het Belgische publiek verwennen met een buitengewoon solo concert. Met Less is More brengt hij zijn debuutalbum tot leven met een dynamische show waarbij live acts en artiesten niet ontbreken.

Eén van die artiesten is de Brusselse dj Henri PFR. Hij verzorgt het voorprogramma van Less is More. De 20-jarige dj en producer scoort op dit moment een hit met Until The End, meteen ook zijn doorbraak bij het grote publiek. Zijn verhaal leest net hetzelfde als dat van Lost Frequencies, want ook Felix De Laet wist op jonge leeftijd de hele muziekwereld in te pakken en was in één klap wereldberoemd met zijn hit Are You With Me.

Vorige maand nog speelde Henri PFR in een uitverkochte AB in Brussel. En Felix nodigt de dj deze zomer uit op zijn ‘Lost Frequencies & Friends’-stage op Tomorrowland. Maar eerst nog de Lotto Arena dus!

---

Aankondiging

Een paar weken geleden lanceerde Lost Frequencies zijn eerste album 'Less is More' tijdens een unieke showcase op Brussels Airport. Vandaag is de jonge artiest klaar voor zijn allereerste arenaconcert. Op zaterdag 6 mei speelt hij in de Lotto Arena niet alleen zijn wereldberoemde hitsingles "Are You With Me", "Reality" , "Beautiful Life" en "What Is Love", maar brengt hij ook heel wat nieuw werk.

Twee jaar na het wereldwijde succes van zijn debuutsingle "Are You With Me", bewijst Lost Frequencies dat hij heel wat in zijn mars heeft. Een flitsende start van een muziekcarrière, vol platinaplaten, miljoenen streams en meerdere nummer één-posities over heel de wereld. Het waren waanzinnig boeiende maanden voor Felix De Laet, met een uitverkocht soloconcert in de Ancienne Belgique én een agenda vol optredens in binnen- en buitenland. Hij hostte zijn eigen podium op Tomorrowland en stond op de line-up van o.a. Rock Werchter, Lokerse Feesten en Brussels Summer Festival. In het buitenland zag je hem aan het werk op Coachella, op Tomorrowland Brasil en op Lollapalooza in Berlijn en Colombia. In de zomermaanden was hij ook geregeld te gast in Ushuaïa, naast top-dj’s als Avicii en Axwell Λ Ingrosso.

Ondertussen lanceerde Felix zijn eerste album 'Less is More' met een reeks nieuwe producties. De herkenbare en geliefde sound van Lost Frequencies staat in de zestien songs centraal waardoor elke track net zo magisch en verslavend is als zijn reeds gekende tracks.

Nu maakt de jonge Brusselaar zich klaar voor 2017 en heeft hij alvast één datum met stip aangeduid in zijn agenda: zaterdag 6 mei. Met 'Less is More' brengt Lost Frequencies die dag zijn debuutalbum tot leven. Verwacht je aan een dynamische show, waarbij live-acts en artiesten niet op het appel zullen ontbreken. Het decor met innovatieve led- en light-technieken krijgt het publiek er bovenop… want Less is More.

Dit concert is een coproductie van Live Nation en Tomorrowland.

Event details

{{selected.title && selected.title.length ? selected.title : 'Kies datum of locatie'}}
 • Geen resultaten

Tijdschema

Selecteer een evenement om de tijdsplanning te zien

Zaalplan

Selecteer de juiste show om het zaalplan te zien

Parkeerinformatie

Selecteer de juiste show om parkeerinformatie te zien

op sociale media